Cu ce se ocupă acum Cristi Bozgan după emisiunea «Ferma»


    Cu ce se ocupa Cristi Bozgan după Ferma
Cu ce se ocupa Cristi Bozgan după Ferma

Oltcitul și Dacia au scris istorie pe șoselele din România, iar Bratu și Giurgea, cei doi prezentatori SuperSpeed la PRO TV au reușit să facă o adevărată competiție pe circuit cu cele două. În ediția de săptămâna trecută, la volanul Oltcitului, Costi Diță l-a învins pe luptătorul Cătălin Moroșanu la o diferență de 5 secunde. Însă întrecerea lor nu a trecut neobservată și a stârnit inters în rândul mai multor vedete din România care vor să-și testeze și ele limitele pe circuit și să trăiască senzații tari cu cele două mașini.

Sâmbătă, de la ora 10:30, o nouă luptă auto încinge asfaltul la SuperSpeed la PRO TV. Jorge și Cristi Bozgan vin pregătiti să trăiască cea mai tare senzație pe circuit cu cele două ”bătrâne” ale României. Jorge s-a comportat ca un adevărat pilot de curse la volanul Oltcitului. Cântărețul a împins pedala de accelație până la podea, totul pentru a ieși învingator. “Nu o să am milă!”, i-a avertizat Jorge pe Bratu și Giurgea înainte de a intra în cursă.

Nici Cristi Bozgan nu s-a lăsat intimidat de atitudinea artistului și a demonstrat ce poate sa facă o Dacie cu peste 40 de ani vechime. Rugina și kilometri din bord i-au adus aminte lui Cristi Bozgan ce mașini bune au fabricat românii. “Dacia pe pista este incredibilă. Este mașina visurilor mele.” a spus acesta fascinat de bijuteria din fața lui.

Mâine, de la ora 10:30, vedem cea mai tare cursă între o Dacie și un Oltcit. Cum s-au pregătit Jorge și Cristi Bozgan înainte de marea întrecere, dar cine va reuși să scoată cel mai bun timp, aflăm într-o nouă ediție SuperSpeed la PRO TV.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg