Cu ce se ocupă Monica Gabor cu adevărat în America. Sora ei a dat-o de gol

Ultima actualizare:

    Ramona Gabor și Monica Gabor
Ramona Gabor și Monica Gabor

Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Mr. Pink, însă nu stă degeaba. Lucrează și ea, iar nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă pe Monica Gabor în acea postură. Ramona Gabor a dezvăluit cu ce se ocupă sora ei, dar și cum se înțelege cu iubitul surorii sale.

Monica Gabor este profesoară de engleză pentru imigranții din Statele Unite ale Americii. Ramona a mărturisit că Monica își dorește să o aducă pe Irina, fiica ei din căsnicia cu Irinel Columbeanu, în America să locuiască alături de ea. Mr. Pink și Ramona Gabor au o relație foarte apropiată, îl vede ca pe un frate și un adevărat mentor fiindcă a ajutat-o mult în afaceri.

"Le predă imigranților din SUA, îi place să fie un fel de învățătoare. (...) Monica are grijă de Anthony, fiul ei vitreg. El e un băiețel extraordinar și se înțeleg foarte bine. Nu este însărcinată, așa cum s-a scris. E foarte fericită acolo, dar îi este dor în fiecare zi de Irina. Își dorește ca Irina să se mute la ea. De Crăciun Irina a fost la ea în America. Pot să spun că Mr. Pink a fost mentorul meu. Am călătorit mult și cu el, este ca fratele meu, ne respectăm foarte mult. E mentorul meu în afaceri", a declarat Ramona Gabor în cadrul unei emisiuni tv.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net