Cu ce se ocupă unicul fiu al Angelei Similea, Sorin Hilgen, în America. Are un salariu uriaş

Ultima actualizare:

    Angela Similea are 72 de ani şi este una dintre cele mai distinse şi apreciate soliste autohtonefoto: arhivă personală
Angela Similea are 72 de ani şi este una dintre cele mai distinse şi apreciate soliste autohtonefoto: arhivă personală

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, este stabilit în America de mai bine de 20 de ani. Lucrează în domeniul IT, la o companie de prestigiu, și câștigă o sumă fabuloasă. Când a plecat la studii, în Elveţia, celebra solistă a avut un şoc atât de mare, încât a albit brusc.

Sorin Hilgen (46 ani), fiul Angelei Similea (72 ani), este unicul moştenitor pe care cântăreaţa îl are din a doua căsnicie, cea cu Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Mai târziu, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, care a fost cel de-al treilea soț al cântăreței. Fiul interpretei trăiește de mai bine de 20 de ani în America, alături de soția lui și de cei doi copii ai lui din primul mariaj, cel cu Bianca Cristinoiu Jones. Are o situație materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câștigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă. “Acum mi-a spus că vrea să-și dea Masterul în comunicarea în diverse sisteme între computere. Ceva de genul acesta. Fiind un student bun, i-a fost permis să lucreze în laboratorul Universității. El repara și întreținea tot ceea ce era computer în Facultatea de Medicină de la New York University”, a mărturisit Angela Similea, într-un interviu mai vechi, pe site-ul ei oficial, similea.ro.

Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu
Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu

Fiul Angelei Similea, Sorin Hilgen, câștigă 35.000 de dolari pe lună

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens”, a mai spus Angela. Artista este extrem de mândră de fiul ei și spune că ea n-a avut niciodată un salariu fix. „Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, a încheiat Angela Similea subiectul salariului fiului ei.

Sorin, la propria nuntă, în 2003
Sorin, la propria nuntă, în 2003

Interpreta a albit când a aflat că unicul ei fiu, Sorin Hilgen, a plecat la studii în Elveția

În câteva interviuri acordate acum aproape două decenii, Angela Similea a povestit cât de mult a suferit atunci când s-a despărțit de Sorin pentru prima oară. Atunci când fiul ei a plecat la studii în Elveția, Angela Similea a albit brusc. “El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet... A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!”, a mai dezvăluit Angela Similea.

Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, alături de soţie şi de cei doi copii
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, alături de soţie şi de cei doi copii

Fiul interpretei a făcut liceul în Elveția, apoi s-a dus la facultate în SUA, el locuind în prezent lângă Boston, cu soția sa americancă, Nicole Green, și cu cei doi copii ai lui din prima căsnicie, Grace (21 ani) și Jan Christian (23 ani).

Citeşte şi:

Angela Similea, 12 drame în 10 ani: i-au murit patru persoane din familie, iar asta nu e tot

Cele mai şocante poveşti de amor din comunism. 6 idile cu vedete din Epoca de Aur

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net