Cu cine s-a luptat Andrei Olteanu în finala «Chefi la cuțite». Scărlătescu a ratat iar ultima etapă

28 noiembrie 2017
image
Silvian Hârâială lucrează ca bucătar în Franța

Click! v-a anunțat în exclusivitate care este marele câștigător al sezonului patru "Chefi la cuțite". Tânărul Andrei Cristian Olteanu, în vârstă de doar 26 de ani, a reușit să-i convingă pe temuții chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și pe cei care i-au jurizat preparatele de-a lungul emisiunii, că este cel potrivit să-și adjudece premiul de 30.000 de euro.

Drumul spre câștigarea competiției nu a fost deloc ușor, iar pe parcurs a trebuit să învingă și bucătari profesioniști care și-au dorit premiul la fel de mult, dar cărora le-a lipsit ingredientul secret.

În finală, Andrei s-a luptat cu Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Cătălin Scărlătescu este pentru a doua oară fără niciun om în finală.

Silvian are 31 de ani și este bucătar în Franța. La audiții i-a surprins pe chefi cu preparatul său, mai precis cu unul dintre ingrediente, unul nemaifolosit până acum în competiție, fânul, pe care l-a fiert cu smântâna în care s-a impregnat gustul de "pajiște", după cum el însuși a spus. File de doradă unilateral cu mazăre concase și măghiran, piure lejer de cartofi noi cu fân - a fost preparatul care i-a adus cuțitele și intrarea în emisiune.

image
Mihai Necula e chef bucătar în Brașov

Mihai Necula e chef bucătar la Brașov și a evoluat tot în echipa lui Florin Dumitrescu. S-a născut într-o familie săracă, cu cinci frați, iar nevoia l-a dus în bucătărie. Voia să-și câștige singur pâinea, așa că la 15 ani a început să lucreze. ”Purtam hainele fratelui meu pentru că nu aveam bani să-mi cumpăr. Asta m-a făcut să iau atitudine", a recunoscut Mihai încă de la audiții.

image
Mihai Necula e chef bucătar în BrașovFoto: captură Antena 1
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor