Cu cine se iubește Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca. E un puști cunoscut în showbiz

29 august 2016
image
Alexia l-a sărbătorit pe iubitul ei într-un mod inedit

Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, a avut parte de o var─â plin─â. S-a distrat din plin pe Litoral, dar ╚Öi prin Capital─â, c─âci a avut trei luni la dispozi╚Ťie, c├ót ╚Ťine vacan╚Ťa de var─â, s─â se bucure de libertatea de dinaintea ├«nceperii unui nou an ╚Öcolar. Adolescenta are ╚Öi un iubit, cu care a petrecut c├ót de mult timp a putut, dar ╚Öi programul acestuia este extrem de ├«nc─ârcat. Nu de alta, dar t├ón─ârul este un star ├«n devenire.

Cel cu care Alexia se s─ârut─â ╚Öi cu care public─â fotografii pe re╚Ťelele sociale este nimeni altul dec├ót unul dintre proteja╚Ťii lui Alex Velea, Mario Fresh. Pu╚Ötiul a ├«mplinit 17 ani recent, ocazie cu care iubita lui i-a urat toate cele bune ├«ntr-o manier─â deseori folosit─â de adolescen╚Ťii relaxa╚Ťi ╚Öi nonconformi╚Öti, cu o poz─â ├«n care se s─ârut─â cu foc, dar ╚Öi cu un mesaj de dragoste: ÔÇťLa mul╚Ťi ani, iubirea meaÔÇŁ, a scris ea, semn c─â lucrurile ├«ntre ei pot avea un viitor. Solistul a r─âspuns rapid, cu c├óteva inimioare plasate ├«n sec╚Ťiunea de comentarii, doar sentimentul este reciproc.

image
Mario și Alexia simt fluturi în stomac

Mario a intrat sub aripa protectoare a lui Alex Velea ╚Öi a Antoniei, cu care ╚Öi locuie╚Öte din 2014, ╚Öi chiar a ├«nceput s─â urmeze exemplul mentorului s─âu, ├«n special ├«n ceea ce prive╚Öte look-ul, c─âci tatuajele ╚Öi mu╚Öchii nu-I lipsesc. Alexia pare c─â ├«mprumut─â c├óte ceva de la "mama adoptiv─â" a lui Mario, Antonia, ├«ntruc├ót look-ul ei se apropie mult de cel al c├ónt─âre╚Ťei, cu care celebra ei mam─â are o str├óns─â rela╚Ťie de prietenie.

image
Mario și Alexia simt fluturi în stomacFOTO: Arhiva personală
cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia