Cu fundul ăsta sexy și-a agățat Diana Munteanu iubitul tinerel

image
Diana a înnebunit turiştii cu trupul ei de fotomodel

Litoralul românesc a fost luat cu asalt vara aceasta de vedetele autohtone. Diana Munteanu este una dintre divele care au preferat Staţiunea Mamaia şi bine a făcut pentru că le-a oferit turiştilor o privelişte fierbinte: fund bombat, sâni mari şi un bronz de tropice.

Ce au mângâiat Enrique Iglesias, Adrian Mutu, Dinu Pescariu, Cristi Chivu, Iulian Miu, Adrian Neaga, Ion Ion Ţiriac şi Claudiu Niculescu au putut admira şi turiştii pe  plaja din România, căci Diana Munteanu a făcut ravagii cu formele ei. Deşi este mamă şi are 37 de ani ani, vedeta de la Antena 1 se pare că deţine elixirul tinereţii şi al unui corp perfect pe care nu a ezitat să-l expună printr-un slip negru, destul de decoltat, şi un sutien de aceeaşi culoare, care i-a ţinut ”cuminţi” şi pe poziţii sânii mari.

image
Diana şi Bogdan se iubesc de şase luni

Diana nu a stat o clipă locului. A vorbit la telefon, a gesticulat încontinuu şi a făcut ture printre şezlonguri. Bineînţeles că nimeni nu a fost deranjat de comportamentul fostei doamne Niculescu, ba, din contră, au admirat-o intens de parcă ar fi făcut vreun gest nobil sau vreun act caritabil. 

image
Diana şi Bogdan se iubesc de şase luni

Doi tinerei cu pletele gelate şi pieptănate pe spate au ţintit-o prin lentilele negre ai ochelarilor de soare. Şi nu doar bărbaţii au tras cu ochiul la ”bombeul” şi la balcoanele Dianei, ci şi reprezentantele sexului slab.

Ce-i drept, pe fosta prezentatoare a emisiunii ”Bravo, România!”, nu au ajutat-o doar sportul şi o ”alimentaţie corectă”, aşa cum le place divelor să se laude, ea având şi o genă bună. La un aşa look, Diana chiar îşi permite un iubit mai tinerel, iar Bogdan Nemţeanu (26 de ani), bărbatul cu care se afişează de câteva luni, este cu unsprezece ani mai ”verde” decât ea. 

Alexandra Stan și-a târât prietenul prin cluburi

image

Interpreta hitului ”Lollipop” pare că și-a găsit liniștea, iar „vinovat” de starea ei euforică se face doar iubitul  Bogdan, tânărul cu care are o relație de aproape un an. Bărbatul cu plete lungi a devenit deja umbra Alexandrei Stan (26 de ani). El a însoțit-o pe solistă și la toate procesele de la tribunal, dar și la evenimentele artistice, mai ceva ca un bodyguard.

image

În plus, Bogdan este implicat și în proiectele  muzicale ale Alexandrei. Iată că, și pe Litoral, ei s-au afișat tot împreună. Fotoreporterii Click! i-au surprins weekend-ul trecut, în timp ce luau la pas toate cluburile din Mamaia. Nu singuri, ci însoțiți de încă două prietene, toate îmbrăcate în haine groase, cu geci și pantaloni lungi.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
soldati rusi siloz cereale melitopol EPA EFE
cutit jpeg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg