Cu fundul ei a înnebunit o întreagă echipă de fotbal! Mărturii incendiare

Ultima actualizare:
Gina Pistol, în Playboy
Gina Pistol, în Playboy

Cu haine sau dezbrăcată, Gina Pistol (35 de ani) a încins mereu imaginația bărbaților. Un motiv suficient de bun pentru șefii revistei Playboy de a-i propune să pozeze goală. Iat Gina n-a stat pe gânduri. Dimpotrivă, a apărut în revista ”iepurașului cu papion” de patru ori!

”Tăticul Playboy România”, Dan Silviu Boerescu, a dat din casă lucruri inedite despre felul în care au decurs ședințele foto în cazul Ginei. Și chiar a avut ce povesti, pentru că Gina a făcut ravagii, mai ales în afara studioului foto.

Gina Pistol, în Playboy
Gina Pistol, în Playboy

„Gina a plâns, de emoţii, la primul pictorial. A pozat şi ea de 4 ori, inclusiv pe coperta numărului 100. Puţină lume ştie că Gina Pistol a fost aleasă la un casting desfăşurat în noiembrie 1999, la Teatrul Giuleşti, când toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere.

La o deplasare la Herculane, în hotel era şi o echipă de fotbal, aflată în cantonament. Au înnebunit-o cu telefoanele în cameră, aşa că, până la urmă, am făcut schimb de camere şi am început eu să răspund la telefon. Dezamăgiţi, fotbaliştii au renunţat să mai sune după cinci minute. Cu altă ocazie, mergând cu Gina la Cluj, a scăpat şoferul de confiscarea permisului, coborând din maşină şi dând un autograf pe carnetul de amenzi al poliţistului", a povestit Boerescu într-un interviu mai vechi pentru Click!


    Gina Pistol, în Playboyfoto: Playboy
Gina Pistol, în Playboyfoto: Playboy
image
image
image
image
image
image
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png