Cu ochii ăștia l-a cucerit Manuela Hărăbor pe Alain Delon. Ce a zis actorul când a văzut-o


    Manuela Hărăbor este actrița cu cei mai frumoși ochi din Româniafoto: arhivă personală
Manuela Hărăbor este actrița cu cei mai frumoși ochi din Româniafoto: arhivă personală

Pentru Manuela Hărăbor, cea mai recentă ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) va rămâne, cu siguranță, de poveste. Actrița cu cei mai frumoși ochi de la noi a reușit să-l cucerească pe cel mai cuceritor actor din cinematografia franceză, Alain Delon, omagiat la Cluj pentru întreaga activitate.

Că Manuela Hărăbor (49 de ani) umple cu frumusețe orice încăpere în care intră nu mai e un secret pentru niciun român. Privirea actriței din ”Pădureanca” este greu de ignorat, iar legendarul Alain Delon (81 de ani) avea să simtă asta pe pielea lui, în timpul conferinței de presă susținută zilele trecute la Cluj.

”La conferința de presă am stat in picioare undeva în spatele sălii. După a doua intrebare din partea jurnaliştilor mi-a aruncat o privire albastră ca cerul. «Tu nu pui nicio întrebare?» I s-a spus că sunt actriță... Şi m-a complimentat! Alain Delon mi-a spus ca sunt tare frumoasă! Cică «nu te mai uita așa la mine!»”, a dezvăluit Manuela pe pagina personală de Facebook.


    Manuela Harăbor și Alain Delon la Clujfoto: TIFF
Manuela Harăbor și Alain Delon la Clujfoto: TIFF

Așa a început totul, iar continuarea e încă și mai frumoasă! Alain Delon i-a dat actriței un autograf, Manuela i-a dăruit actorului un DVD cu filmul care a făcut-o celebră, iar el a privit-o în cel mai cuceritor mod cu putință și i-a sărutat galant mâna. Ecourile acestei întâlniri aveau să se simtă până târziu, Manuela declarând că a fost ”cea mai emoționantă întâmplare” din viața ei.

”Cea mai emoționată întâmplare din viața mea. Şi acum, când dau timpul înapoi, pare un vis. Aş spune «Ziua în care l-am întâlnit pe Delon». Dar el m-a descoperit în mulțime, altfel aş vorbi doar de ziua în care l-am văzut pe Alain Delon”, a scris actrița pe pagina personală de Facebook.


    După ce a complimentat-o, Alain Delon i-a sărutat mâna Manuelei Hărăborfoto: TIFF
După ce a complimentat-o, Alain Delon i-a sărutat mâna Manuelei Hărăborfoto: TIFF

Manuela Hărăbor a fost căsătorită de trei ori și are un copil dintr-o relație scurtă, dar foarte intensă cu Dan Chișu. Andrei, acum în vârstă de 27 de ani, a fost diagnosticat cu autism, iar recent actrița a avut de depășit o situație foarte grea din cauză că nu mai găsea medicamentele de care acesta avea nevoie.

Cuceritorul Alain Delon, unul din sex-simbolurile anilor ’60, a fost căsătorit o singură dată și are patru copii.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
cub catalin botezatu png
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg