Cu ochii ăștia l-a cucerit Manuela Hărăbor pe Alain Delon. Ce a zis actorul când a văzut-o

12 iunie 2017
simeon stalpnicul png
Manuela H─âr─âbor este actri╚Ťa cu cei mai frumo╚Öi ochi din Rom├óniafoto: arhiv─â personal─â

Pentru Manuela H─âr─âbor, cea mai recent─â edi╚Ťie a Festivalului Interna╚Ťional de Film Transilvania (TIFF) va r─âm├óne, cu siguran╚Ť─â, de poveste. Actri╚Ťa cu cei mai frumo╚Öi ochi de la noi a reu╚Öit s─â-l cucereasc─â pe cel mai cuceritor actor din cinematografia francez─â, Alain Delon, omagiat la Cluj pentru ├«ntreaga activitate.

C─â Manuela H─âr─âbor (49 de ani) umple cu frumuse╚Ťe orice ├«nc─âpere ├«n care intr─â nu mai e un secret pentru niciun rom├ón. Privirea actri╚Ťei din ÔÇŁP─âdureancaÔÇŁ este greu de ignorat, iar legendarul Alain Delon (81 de ani) avea s─â simt─â asta pe pielea lui, ├«n timpul conferin╚Ťei de pres─â sus╚Ťinut─â zilele trecute la Cluj.

ÔÇŁLa conferin╚Ťa de pres─â am stat in picioare undeva ├«n spatele s─âlii. Dup─â a doua intrebare din partea jurnali┼čtilor mi-a aruncat o privire albastr─â ca cerul. ┬źTu nu pui nicio ├«ntrebare?┬╗ I s-a spus c─â sunt actri╚Ť─â... ┼×i m-a complimentat! Alain Delon mi-a spus ca sunt tare frumoas─â! Cic─â ┬źnu te mai uita a╚Öa la mine!┬╗ÔÇŁ, a dezv─âluit Manuela pe pagina personal─â de Facebook.

simeon stalpnicul png
Manuela Harăbor și Alain Delon la Clujfoto: TIFF

A╚Öa a ├«nceput totul, iar continuarea e ├«nc─â ╚Öi mai frumoas─â! Alain Delon i-a dat actri╚Ťei un autograf, Manuela i-a d─âruit actorului un DVD cu filmul care a f─âcut-o celebr─â, iar el a privit-o ├«n cel mai cuceritor mod cu putin╚Ť─â ╚Öi i-a s─ârutat galant m├óna. Ecourile acestei ├«nt├ólniri aveau s─â se simt─â p├ón─â t├órziu, Manuela declar├ónd c─â a fost ÔÇŁcea mai emo╚Ťionant─â ├«nt├ómplareÔÇŁ din via╚Ťa ei.

ÔÇŁCea mai emo╚Ťionat─â ├«nt├ómplare din via╚Ťa mea. ┼×i acum, c├ónd dau timpul ├«napoi, pare un vis. A┼č spune ┬źZiua ├«n care l-am ├«nt├ólnit pe Delon┬╗. Dar el m-a descoperit ├«n mul╚Ťime, altfel a┼č vorbi doar de ziua ├«n care l-am v─âzut pe Alain DelonÔÇŁ, a scris actri╚Ťa pe pagina personal─â de Facebook.

simeon stalpnicul png
După ce a complimentat-o, Alain Delon i-a sărutat mâna Manuelei Hărăborfoto: TIFF

Manuela H─âr─âbor a fost c─âs─âtorit─â de trei ori ╚Öi are un copil dintr-o rela╚Ťie scurt─â, dar foarte intens─â cu Dan Chi╚Öu. Andrei, acum ├«n v├órst─â de 27 de ani, a fost diagnosticat cu autism, iar recent actri╚Ťa a avut de dep─â╚Öit o situa╚Ťie foarte grea din cauz─â c─â nu mai g─âsea medicamentele de care acesta avea nevoie.

Cuceritorul Alain Delon, unul din sex-simbolurile anilor ÔÇÖ60, a fost c─âs─âtorit o singur─â dat─â ╚Öi are patru copii.

carla s dreams bobonete 2 PNG
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (1) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png