Cui îi lasă Cristian Țânțăreanu averea de aproape 30 de milioane de euro. Ce relație are acum cu fiul său

Ultima actualizare:

    Cristian Țânțăreanu are o relație dificilă cu singurul său fiu naturalfoto: arhiva personală
Cristian Țânțăreanu are o relație dificilă cu singurul său fiu naturalfoto: arhiva personală

Are trei băieți, un fiu natural și alți doi vitregi, și nu mai puțin de opt nepoți. La 77 de ani, Cristian Țânțăreanu are deja testamentul făcut! Milionarul excentric de la Corbeanca și-a împărțit averea estimată în prezent la aproape 30 de milioane de euro atât copiilor, cât și nepoților, în mod egal. Țânțăreanu și-a făcut de urgență testamentul, în 2009, în momentul când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Milionarul s-a temut atunci că va încheia socotelile cu viața.

Are o avere de milioane de euro, a dus o viaţă ca în filme şi nu s-a ferit niciodată de nimic. În 2009 însă, Cristian Țânțăreanu a primit lovitura de grație, care avea să-i schimbe viața radical. Milionarul excentric a fost diagnosticat cu cancer de colon!

Atunci, Țânțăreanu a pornit o luptă pe viață și pe moarte cu maladia secolului, pe care după 11 luni de operații și tratamente făcute în Franța, dar și România, a reușit să o învingă. Speriat de moarte, milionarul a decis atunci să-și facă testamentul și să lase toată averea sa celor trei copii și opt nepoți.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu, invitat în emisiunea” 40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Cristian Ţânţăreanu deţine cartierul de lux de la Corbeanca, denumit „Paradisul Verde”. Aici milionarul şi-a stabilit reşedinţa, iar lângă vila lui, la mai puţin de 50 de metri, i-a construit fiecărui fiu (lui Dragoş şi celor doi băieţi pe care îi are soţia sa, Manuela, din prima căsătorie), în mod egal, pe câte 3.000 de metri pătraţi, câte o vilă, evaluată fiecare la 600.000 de euro. Manuela Ţânţăreanu se înţelege perfect cu Alexandru, unul dintre cei doi fii ai săi din prima căsătorie, care se spune că ar fi acum capul afacerilor în familie.

Dragoș Țânțăreanu: „Să moară tata mâine, ca să moștenim noi tot!”

Relația dintre Cristian Țânțăreanu și Dragoș (50 de ani), singurul său fiu natural, este și în prezent una complicată. Cei doi nu-și mai vorbesc de ani de zile. Scandalul dintre tată și fiu a început în 2013, atunci când Dragoș Țânțăreanu și-a părăsit soția și cei doi copii pentru amanta Adriana Nicolae, o instructoare de fitness și fostă dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”.

La un moment dat, aflat în stare de ebrietate, Dragoș Țânțăreanu a făcut o afirmație șocantă la adresa tatălui său: ”Singura urare pe care pot să i-o fac tatei este să moară mâine, ca să moștenim noi tot!” Vorbele fiului său, chiar dacă au fost aruncate la beție, nu i-ar fi picat bine lui Cristian Țânțăreanu. În 2013, presa anunța că milionarul a luat decizia să-și dezmoștenească singurul fiu și că l-ar fi dat afară din casa pe care i-o făcuse cadou. Mai mult, Țânțăreanu a închis atunci și restaurantul unde fiul său era manager. Milionarul neagă însă acum că l-a dezmoștenit pe unicul său fiu. “Nu sunt într-o relație bună cu fiul meu, fiecare cu temperamentului lui. Eu nu i-am spus să divorțeze și nici nu l-am dezmoștenit, cum a apărut în presă. Ce are el acolo e un imperiu!“, a declarat Țânțăreanu.

Dragoș Țânțâreanu, acuzat de tentativă de omor de tatăl lui Sore

De-a lungul impului, fiul lui Cristian Țânțăreanu a fost implicat în scandaluri răsunătoare. Chiar la începutul acestui an, Dragoș Țânțăreanu a atacat doi tineri într-o parcare din Corbeanca. În 2010, tatăl cântăreței Sore, Dragoș Mihalache, l-a acuzat pe fiul lui Țânțăreanu de tentativă de omor. Acesta a susținut că Țânțăreanu jr. l-a lovit atât de tare, încât i-a pus viața în pericol.

Cristian Țânțăreanu a refuzat însă, de fiecare dată până acum, să comenteze incidentele violente în care a fost implicat fiul său. “Am auzit și eu de primul incident, care a fost însă într-o parcare la el acasă. Cu Dragoș Mihalache, erau majori, erau la băutură, nu vreau să dezvolt acest conflict. Am multe să-mi reproșez ca tată. Nu m-am ocupat de el, eu doar aduceam bani în casă. Sunt o fire mai rece. Nu i-am spus niciodată «te iubesc». Mi-ar fi convenit să avem o relație mai bună. Eu cu copiii mei am o relație rece de 20 de ani. Nu e vorba de împăcare sau neîmpăcare, suntem generații diferite”, a mai spus Țânțăreanu despre relația cu fiul său.  

Cristian Țânțăreanu: ”De la stat primesc o pensie de 2.500 lei”

Cristian Țânțăreanu a fost director la o mare întreprindere de construcții, până în anii ’90. Omul de afaceri primește o pensie lunară de la stat, pe care însă a cedat-o unei nepoate. „De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai. Pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele", a dezvăluit milionarul. 

Citește și:

Cristian Țânțăreanu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. De ce s-a certat serios cu soția: „Am plecat și n-am mai stat la nunta fiului”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net