Culisele înlocuirii lui Marius Moga cu Adi Despot la Vocea României

simeon stalpnicul png
Marius Moga s-a retras din echipa juriului "Vocea României"Foto: Facebook

Mulți s-au întrebat de ce înlocuirea lui Marius Moga de la ”Vocea României” pe motiv că nu poate ”duce” și ”Vocea României Junior” s-a produs abia acum, în condițiile în care Micul Mozart a făcut parte din juriul variantei pentru copii a show-ului și sezonul trecut. Click! îți prezintă culisele celei mai suprinzătoare mutări ale verii.

“Vocea României” şi “Vocea României Junior” sunt în acest moment în faza pregătirilor. Spre deosebire de sezonul trecut, cele două show-uri se vor filma împreună. Acest detaliu important i-a obligat pe producători să ia o decizie cu privire Marius Moga (35 de ani), care făcea parte din juriul ambelor emisiuni.

Pentru a nu încurca filmările, dar şi pentru a-i lăsat timp lui Moga să-şi vadă şi de proiectele de la casa sa de producţie, s-a luat hotărârea ca la ”Vocea României” acesta să fie înlocuit cu Adi Despot, solistul de la “Viţa de Vie”.

“Vocile se vor filma în aceeaşi perioadă, ca să se scurteze timpul şi să se limiteze costurile de producţie”, au declarat pentru CLick! surse din interiorul echipei de producție. „Urmează o perioadă plină pentru mine și echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon «Vocea României Junior», un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tătic. Vom continua să lansăm artiști fresh atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată țara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Galați și Târgu Mureș. Eu cred că este important să oferim ceva înapoi, descoperind oameni talentați și ajutându-i să aibă o carieră în muzică, indiferent din ce colț al țării compun sau produc. În primul sezon Vocea României Junior, m-am atașat foarte tare de cei mici, așa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propia lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuș. Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music și partenerii noștri și îmi doresc să mă focusez pe poziționarea talentului muzical românesc în lume. Le urez mult succes colegilor mei de la Vocea României și bun venit lui Adrian Despot! Vă mulțumesc pentru toate momentele memorabile din cei șase ani și să fie un sezon plin de voci bune și concurenți carismatici!”, a mărturisit Marius Moga.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
zentiva
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg