Culiță Sterp a devenit tătic! Daniela, iubita cântărețului, a născut un băiețel de 4 kg

image
Culiță Sterp este în culmea fericirii după ce el și iubita lui au devenit părinți pentru prima oarăfoto: arhiva personală

Culiță Sterp e în culmea fericirii! Iubita lui Daniela a născut, miercuri 16 iunie, într-o clinică din Cluj, un băiețel sănătos tun, care cântărește 4 kilograme.

A cerut să se întoarcă la timp din Dominicană, pentru a nu rata nașterea băiețelului său! Faimosul Culiță Sterp a trăit, miercuri 16 mai, emoția vieții sale, căci a devenit tătic pentru prima oară. Iubita sa, Daniela Iliescu a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit nu mai puțin de 4 kilograme. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, anunță wowbiz.ro.

Când va face Culiță Sterp nunta?

Șase luni a stat faimosul Culiță departe de țară, în Republica Dominicană, la “Survivor România 2021”. Cum a simțit însă că i se apropie sorocul iubitei sale, Culiță a cerut să fie lăsat să plece din concurs, renunțând să mai intre la probe.

Culiță Sterp a fost descalificat din competiția sportivă și s-a întors de urgență acasă pentru a fi prezent la nașterea primului său copil. După botezul micuțului, cei doi vor deveni soț și soție. “Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a mărturisit Culiță Sterp, într-un vlog postat de cei doi în mediul online.

image
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, a născut un băiețel de 4 kilogramefoto: arhiva personală

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc încă din perioada liceului. Cei doi au fost în aceeași clasă timp de patru ani de zile. Celebrul cântăreț a plăcut-o întotdeuna pe actuala lui iubită, însă nu a avut curaj să îi spună. Povestea lor de dragoste a început în anul 2020, după ce au reluat legătura și au decis să ofere o șansă relației.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Alin Cocos și Monica Orlanda
BeFunky collage (26) jpg
catalin boboc secretar de stat FOTO pagina personala Facebook
Zona Merișor   Dealul Babii  Foto Daniel Guță (4) JPG
image
image
image
image
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan