Culiță Sterp are o nouă iubită sexy! "Banderas de România" a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp se iubește cu Daniela Iliescu jpeg
Noua iubită a lui Culiță Sterp se numește Daniela Iliescu

Frumușelul solist din Hunedoara, care a făcut duet pe piesa "Ivanko", cu Anna Lesko, are o nouă iubită. Culiță Sterp a dat-o uitării pe fosta nevastă, iar de câteva săptămâni tatoneaza terenul cu o fată pe nume Daniela Iliescu. Urmează o nuntă?

Peste 10 milioane de vizualizări are piesa "Ivanko", pe care Anna Lesko o interpretează alături de Culiță Sterp. Tânărul în vârstă de 28 de ani a ajuns în centrul atenției în urmă cu trei ani, după contrele cu partenera sa, Carmen de la Sălciua (31 de ani). Ușor, ușor a crescut profesional, a făcut piese care au ajuns să fie în topurile muzicale, în plus este unul dintre interpreții care se bucură de succes și acum, în vremea pandemiei, fiind invitat la multe petreceri să cânte. Are șarm, voce bună, celebritate și este un tip super glumeț. Costi Ioniță l-a remarcat imediat, iar până la colaborarea cu Lesko a fost doar un pas. Despre viața sa personală s-au scris multe.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat după 2 ani de căsnicie jpeg
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat anul trecut, după 2 ani de căsnicie

A fost căsătorit timp de doi ani cu Carmen de la Sălciua, însă în urma unor neînțelegeri au divorțat cu scandal. După câteva luni, aceștia au încercat să se împace, au anunțat că formează din nou o relație, însă s-au mai despărțit și împăcat de câteva ori până când și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. 

image
Noua iubită a lui Culiță Sterp se numește Daniela Iliescufoto: Instagram

De mai bine de un an, Antonio Banderas de România, așa cum mai este alintat Culiță Sterp, nu s-a mai afișat cu nicio reprezentantă a sexului frumos. De curând însă a spart gheața și le-a prezentat-o fanilor de pe Instagram, unde are aproape 500.000 de urmăritori, pe noua iubită. Se numește Daniela Iliescu, este mai mică cu câțiva ani decât Culiță și pare o fată liniștită. Nu a prezentat-o familiei, însă surse din anturajul lui spun că își dorește să se însoare. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg