Cum a ajuns Ana Morodan să-și amputeze degetul: «Aveam un sfert din el în pungă»

Ultima actualizare:
Ana Morodan are în prezent mâna în ghips
Ana Morodan are în prezent mâna în ghips

Momente cu adevărat demne de o comedie neagră pentru Ana Morodan, care a trecut printr-o pățanie mai puțin obișnuită, care ulterior a costat-o un sfert de deget, la propriu. Cea supranumită „contesa digitală” s-a ales în prezent cu un ghips de toată frumusețea, povestindu-le și admiratorilor săi virtuali întâmplarea care a dus la situația neplăcută în care ajunsese.

Ana Morodan a trecut prin clipe dureroase, pe care ales, însă, să le depășească cu mult umor. Recent, bloggerița a suferit o accidentare la unul dintre degete, fiind nevoită să cheme chiar și SMURD-ul pentru a-i sări în ajutor. Morodan a reuși să își amputeze singură aproape jumătate de deget. „Contesa” le-a explicat fanilor săi din mediul online ce a pățit și cu a reușit să ajungă într-o asemenea situație.

Inițial, fosta concurentă de la „Asia Express” a publicat doar câteva imagini de pe patul din spital, cu mâna în ghips, moment în care admiratorii săi au sărit, bineînțeles, cu întrebări. Ca să îi asigure pe aceștia că este bine, Ana a urcat pe o rețea de socializare un filmuleț în care a explicat în detaliu întreg evenimentul care a trimis-o la spital. 


    Ana Morodan are în prezent mâna în ghipsFoto: Instagram
Ana Morodan are în prezent mâna în ghipsFoto: Instagram

Ana Morodan a plecat de urgență la spital cu degetul în pungă

Pe contul personal de Instagram, aceasta a povestit cum a reușit să își amputeze singură apropae jumătate din deget și a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că a mers cu el în pungă la spital, pentru ca medicii să i-l poată coase la loc. Se pare că o masă pliantă a fost cauza „dezastrului”. 

„Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat…Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc… După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital”, a povestit Morodan.

În ciuda durerii cumplite pe care a simțit-o în momemtul respectiv, vedeta a ales să privească acum întreaga poveste cu amuzament și reușește să glumească pe seama celor întâmplate. „Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemă…Dacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună”, a glumit Ana Morodan, explicându-le de asemenea fanilor că a plecat la spital cu degetul în pungă, la propriu. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg