Cum a ajuns Bahmu de la 87 la 63 de kilograme. Nu ai văzut-o niciodată atât de slabă


    Adriana BahmuțeanuFoto Facebook
Adriana BahmuțeanuFoto Facebook

Adriana Bahmuțeanu e greu de recunoscut după ce a slabit 24 de kilograme. Îmbrăcată în haine negre și o pălărie cu boruri late, fosta nevastă a lui Prigoană a făcut furori de curând.

Deși pare greu de crezut, acum vedeta are alură de manechin. În cei trei ani de când este divorțată, Adriana Bahmuțeanu a făcut schimbări majore.

Nici când s-a lansat în spațiul public, aceasta nu a fost niciodată slabă-băț. Mai tot timpul a avut forme rotunjoare, însă i-a stat bine așa. Pe parcurs s-a mai îngrășat, mai ales că a dat naștere la doi băieți și a ajuns să cântrească cel mai mult 87 de kilograme.

Iată că acum, fostaprezentatoare de la Antena Stars este de recunoscut. Și asta pentru că datorită programului vegetarian a ajuns să ”topească” 24 de kilograme. Luna viitoare împlinește 44 de ani, însă arată mai bine ca oricând, nici nu ai zice că e mămică.

”M-am apucat să consum doar hrană pe bază de legume, după ce m-am simțit rău. Mă mișcam greu, eram umflată și am zis ”stop”. Mănânc multe verdețuri, salate, și pot să spun că am avut noroc și cuu faptul că nu prea îmi plăceau dulciurile. Acum, spre exemplu, poftesc la covrigi. Când merg cu prietenii la grătar, sfârâie carnea lângă mine, însă eu prefer tot legumele mele. Am ajuns la 63 de kilograme, atât am acum. Nu fac sport, dar alerg toată ziua, cu munca, după copii, acasă. Nu am timp să merg la sală și nici la saloane. Mai fac câteodată masaj”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!.

simeon stalpnicul png

Vedeta și-a făcut apariția săptămâna trecută la înmormântarea Ionelei Prodan. A purtat pantaloni evazați, o cu decolteu în V și o pălărie supradimensionată, iar apariția ei a fost remrcată de toți cei din jur.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
cub claudia patrascanu png
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
condimente jpeg
elevi jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png