Cum a ajuns Bianca Drăguşanu să-i suporte lui Victor Slav toate "aventurile" EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o poveste demnă de filme: căsătorie rapidă, divorț în șase luni, apoi despărțiri și împăcări
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o poveste demnă de filme: căsătorie rapidă, divorț în șase luni, apoi despărțiri și împăcări

S-au dus vremurile când Bianca făcea ce voia, iar Victor Slav era la picioarele ei. Deşi sunt divorţaţi de mai bine de un an, cei doi locuiesc tot împreună. În apartamentul lui, de data asta, iar regulile casei s-au schimbat, în defavoarea Biancăi. Victor face ce vrea, iese şi cu alte fete în oraş şi i-a impus să-şi schimbe de cinci ori numărul de telefon.

vadă că celebrul cuplu trăieşte conform acestei înţelegeri stă şi faptul că Victor Slav (34 de ani)  se plimbă nestingherit prin oraş şi cu alte femei. Fotoreporterii Click! l-au surprins, pe 31 martie, împreună cu o brunetă sexy, alături de care a stat la palavre, într-o pizzerie, până la miezul nopţii.

Victor a fost surprins de fotoreporterii Click!  noaptea, în oraș, cu o brunetă misterioasă
Victor a fost surprins de fotoreporterii Click! noaptea, în oraș, cu o brunetă misterioasă

Deşi Bianca (33 de ani) a luat foc când a văzut ieri fotografiile, ea a trebuit să-şi înghită limba, căci, deh, regulamentu-i regulament şi, dacă nu-i convine, nu-i rămâne decât să părăsească locuinţa lui Victor. Dar, fostul prezentator de la Meteo i-a mai impus partenerei de viaţă şi alte restricţii: să umble decent îmbrăcată, să nu mai defileze pe podiumul de modă în lenjerie intimă şi să nu mai vorbească la telefon cu foştii iubiţi. Mai ales cu Adrian Cristea, zis Prinţul, din cauza căruia au ajuns la divorţ, după ce Bianca a căzut în plasa lui şi a acceptat, în timpul măritişului, invitaţia lui la Paris.

 Ca să se asigure că admiratorii îi pierd urma, ea a fost nevoită, conform spuselor apropiaţilor, să-şi schimbe de cinci ori numărul de telefon, de la începutul anului. Mulţi o întreabă pe Bianca de ce îndură acest regim cazon. Ea ridică însă din umeri şi, cu o sinceritate dezarmantă, spune că ar face orice ca să rămână cu Victor, pe care îl divinizează. Dacă în timpul mariajului cei doi îndrăgostiţi, a căror poveste de dragoste cu năbădăi a năucit o ţară întreagă, au locuit în apartamentul Biancăi, după divorţ, Slav a invitat-o să-şi mute şifonierul în casa lui.

Bianca şi Victor şi-au unit destinele pe 6 septembrie 2013. Între timp, mai exact pe 10 martie 2014, au divorţat la notar, după ce Bianca s-a distrat la Paris cu Adi Cristea. Cei doi sunt prea încăpăţânaţi ca să se înţeleagă şi mult prea îndrăgostiţi ca să se despartă definitiv. Ei au pierdut contractele din televiziune, Bianca reuşind însă să trăiască pe picior mare din banii câştigaţi cu atelierul ei de modă.   

Victor Slav s-a înfuriat după "scandalul Mutu"

simeon stalpnicul png

Victor Slav este din cale afară de gelos, dar asta nu înseamnă că ea ar fi altfel. Iar mărturisirile Biancăi, de acum două luni, când a recunoscut public că s-a iubit cu Adrian Mutu, l-au înfuriat din nou.

“Am fost iubita lui Mutu un an si jumătate, când era însurat (n.r- Adi şi Consuelo au divorţat anul trecut). Consuelo nu exista pentru mine şi pentru Adi. Mi-a zis că am fost singura femeie care a dormit în dormitorul lui, în patul lui şi al soţiei. Mi-a făcut multe cadouri scumpe. Se comporta ca şi când ar fi stăpânul meu. Relaţia cu el îmi făcea mult rău, aşa că am zis stop”, a povestit Bianca pentru revista Ciao!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net