Cum a ajuns Ernest să fie atacat pe stradă, din cauza emisiunilor sale: „Nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ”

Ne aducem cu toții aminte de emisiunile lui Ernest în care demasca fidelitatea închipuită a oamenilor, din căsnicii și nu numai și în care ajuta partenerii să afle adevărul despre oamenii din viața lor. Cu toate acestea, din cauza acestor producții, Ernest a avut și de suferit. 

Ernest In cautarea adevarului si Ochii din Umbra jpg

Ernest a fost și ținta miștourilor, de-a lungul timpului

Pe internet, a fost o perioadă în care au circulat numeroase miștouri și poze haioase, toate făcute pe seama lui Ernest. Pentru cancan.ro, prezentatorul TV a povestit dacă se lasă sau nu afectat de aceste lucruri. Deschis și cu simțul umorului dezvoltat, Ernest a mărturisit că nu este deloc deranjat de spusele oamenilor care ironizează producțiile pe care le-a coordonat pe TV.

„Nu, nu mă deranjează, Doamne ferește, de ce ar face-o? Și mie îmi place să râd, îmi place umorul, până la urmă pentru asta s-a luptat și la Revoluția din 1989, să fim liberi, să avem libertatea de exprimare…

Chiar dacă unele reacții sunt răutăți gratuite, nu trebuie să te intereseze, să te afecteze lucrurile acestea. Până la urmă, mai ales în mediul online, fiecare este îndreptățit să–și dea cu părerea. Problema putea fi la tine, dacă iei acele spuse la modul personal, dacă te simți jignit sau afectat de ele.

Mereu am militat pentru o gândire liberă, pentru libertatea cuvântului. Sunt un om am echilibrat și conștient că o critică poate duce și la ceva constructiv”, a spus Ernest, pentru sursa citată. 

A fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor

Ironiile oamenilor la adresa lui Ernest nu s-au oprit, din păcate, doar în mediul online. Prezentatorul a mărturisit că a ajuns chiar să fie atacat pe stradă. 

„Din fericire, odată cu trecerea anilor, au fost din ce în ce mai puţine probleme de acest gen. Dar da, cândva au existat şi astfel de situaţii neplăcute. Unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală. Le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ.

Pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ. 

În 99% dintre cazuri aş încerca să temperez lucrurile, să nu răspund cu aceeaşi monedă. În general, oamenii care ar face aşa ceva au, cu siguranţă, nişte «scăpări». Intrând în jocul lor, nu ai face decât să le alimentezi acţiunile.

Mai sunt şi câteva cazuri rare când realizezi că oricât de frumos te-ai purta, «omul» nu înţelege şi atunci ripostezi, dar nu la modul agresiv. Am avut şi momente de acest gen, neplăcute, şi am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu «apăsări»”, a mai completat acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net