Cum a ajuns o fostă concurentă de la «Vocea României» să cânte în America

image
Monica Merişan a participat în 2012 la Vocea României foto: captură video

Acum câţiva ani se zbătea să intre în echipa lui Marius Moga la Vocea României, iar acum este pe cale să ajungă în topuri în America. Fosta actriţă Monica Merişan, care a devenit celebră după ce a jucat în filmul "Poveste de cartier", aspiră să ajungă cunoscută în străinătate şi are şi şanse ca numele ei să se audă peste Ocean.

Monica Merişan (29 de ani) a achimbat macazul de la actorie la muzică. Bruneta se prezintă sub numele de scenă Lissa, a lucrat mult la imaginea ei de pe vremea când era doar o asolescentă, iar acum speră să cucerească topurile din America. După Vocea României, ediţia din urmă cu cinci ani, Monica a intrat la Conservator şi a cântat coveruri.

image
Monica Merişan cântă sub numele de scenă Lissa

Primul single al solistei a fost filmat în 2016 în Italia (Cinque Terre), iar doi ani mai târziu printr-o întâmplare fericită, bruneta, care căuta să găsească o persoană care să o sprijine să intre în lumea muzicală a dat peste un producător din America. " Din pur noroc am dat peste cine trebuie, pe Facebook. Ne-am întâlnit cu producătorul Tony Boldi în Beverly Hills, care ne-a pus în legătură că Eduard Irimia. Am fost selectată să mearg în SUA în cadrul unui proiect acre are ca scop promovarea talentelor din diverse ţari la nivel internaţional. Sper să fac o figură frumoasă", a mărturisit încântată Lissa.

Cine este Monica Merişan

Tânăra cântăreaţă s-a născut în orașul Cernavodă, judeţul Constanța. La vârstă de 11 ani a început școala de canto  la secția muzică ușoară. Cariera ei a început când a jucat rolul Ramonei în filmul "Poveste de cartier", în 2008. "Aveam doar 16 ani pe atunci, iar pentru mine a fost o oportunitate să îmi evidențiez și calitățile de actrița. În 2010 am fost invitată să colaborez cu echipa «În puii mei» de la Antena 1 unde am cântat și jucat alături de Mihai Bendeac", a mai povestit artista.  

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
rsf1 jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg