Cum a aşteptat-o Ilie Năstase pe Brigitte după scandalul cu amanta

28 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Brigitte Năstasefoto: Sorin Stana / OK! Magazine

O surpriză de proporţii a aşteptat-o pe Brigitte acasă după o săptămână petrecută în Turcia, la una dintre cele mai renumite clinici de detoxifiere. Soţia lui Ilie Năstase a ajuns sâmbătă seară în ţară şi începe să-şi revină după tăvălugul mediatic din ultimele săptămâni în care a demascat aventura fostului tenismen şi şi-a confruntat rivala.

Lucrurile încep să reintre pe făgaşul normal în viaţa Brigittei Năstase şi a soţului său. După scandalul cu amanta, bruneta a preferat să plece o săptămână din ţară pentru a se linişti şi a ales o clinică de detoxifiere din Bodrum. A băut doar sucuri din fructe şi legume, iar sâmbătă seara s-a întors mai optimistă şi mai odihnită. Acasă, soţul nu a aşteptat-o cu vreo poşetă scumpă, aşa cum o făcea după fiecare aventură extraconjugală, ci cu un superb exemplar samoyed, un căţel de talie medie, cu blana albă, prietenos peste măsură. Brigitte l-a îndrăgit imediat, mai ales că îl aştepta de astă vară. Încântată, bruneta s-a fotografiat cu patrupedul în braţe şi a dat detalii despre noul ei animal de companie. 

simeon stalpnicul png
Brigitte s-a bucurat mult de surprizăfoto: arhiva personală

"Un nou mebru în familie. Este samoyed winter queen, este băieţel, are două luni şi îl aşteptăm din iulie, deci cred că o să-l răsfăţăm. Poate la vară, când vin în Timişoara, îi scoatem la alergat", a scris Brigitte pe Facebook în câteva comentarii lăsate apropiaţilor. 

simeon stalpnicul png
Căţelul Brigittei Năstase este un exemplar samoyed winter queenfoto: arhiva personală

Brigitte Năstase a fost în centrul atenţiei săptămâna trecută după ce a filmat confruntarea dintre ea şi amanta lui Ilire Năstase şi a povestit detalii din mariajul ei.  

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg