Cum a cerut-o în căsătorie Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu: «Au fost tot felul de stângăcii»

simeon stalpnicul png
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au parte de o frumoasă poveste de dragoste și de amintiri remarcabileFoto Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formează un cuplu încă de pe platourile de filmare de la «Pariu cu viața». Cei doi au mărturisit că urmează să devină soț și soție, însă cererea a fost puțin complicată pentru Vlad care, deși a pregătit o surpriză frumoasă pentru iubita lui, lucrurile nu au decurs conform planurilor.

Vlad și Cristina au fost un cuplu chiar și în serialul care i-a făcut cunoscuți și în care și-au făcut debutul în lumea cinematografiei românești. După finalizarea filmărilor pentru serialul «Pariu cu viața», ei au format o trupă care se numea ONE. Cei doi au mai avut diverse proiecte tv la Happy Channel, iar de curând au primit roluri importante în serialul «Fructul oprit». 

Vlad Gherman a povestit totul despre momentul în care el a cerut-o de soție pe Cristina. A întâmpinat multe probleme, însă nu este supărat că nu a ieșit conform planurilor deoarece acum au mai multe amintiri din acel moment. 

"Primea telefoane şi fix în momentul cu pricina ea vorbea la telefon, venise şi chelnerul cu tortul, începuse piesa, Cris nicio treabă. Eu îi făceam semn să închidă, chelnerul îmi făcea semn că se stinge lumânarea pe tort. Până la urmă a închis, s-a uitat la tort, eu m-am pus în genunchi, am deschis cutia pe invers, nu am găsit din prima inelul. Pe tort (n.r. era greşită traducerea) scria Fericeşte-mă în loc de Căsătoreşte-te cu mine. Au fost tot felul de stângăcii. Cred că dacă totul era ca la carte poate nu ar fi fost atât de spectaculos. Dar aşa avem ce povesti de fiecare dată", a  povestit Vad Gherman despre cererea în căsătorie la "Totul pentru dragoste".

simeon stalpnicul png
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt pregătiți să devină soț și soțieFoto Instagram

Cristina a mărturisit că Vlad a cerut-o de soție la vărsta de 18 ani, deși ei vorbiseră despre acest lucru în urmă cu un an. 

"La 18 ani m-a cerut în căsătorie. A fost un moment foarte frumos, nu mă aşteptam, deşi pe la 16 ani şi un an jumate de relaţie mi-a spus că la 18 ani o să mă ceară de soţie. Mi s-a părut foarte ropmantc, dar am uitat între timp, până să mă ceară", a  mărturisit Cristina Ciobănaşu despre moementul în care Vlad a cerut-o de soție. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
Accident in Bratislava FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg