Cum a demonstrat Brigitte că presupusa amantă a lui Ilie Năstase minte

simeon stalpnicul png
Brigitte arată toate dovezile pe care le strângefoto: arhiva personală

Brigitte Năstase nu mai are linişte de când o tânără, originară din Timişoara, încearcă să-i fure soţul. Bruneta a intentat divorţ, a pus detectivii pe urmele tensimenului şi a fost la un pas să-şi confrunte rivala şi să producă un adevărat scandal. În timp ce ea se dă de ceasul morţii, presupusa amantă a lui Ilie Năstase face turul emisiuniilor şi spune cu zâmbetul pe buze că cei doi sunt doar prieteni şi susţine că nu a primit cadouri de la el. Ca să demonstreze că nu mine, Brigitte a publicat o nouă dovadă pe contul ei de socializare.

Ilie şi Brigitte Năstase s-au împăcat, dar lucrurile nu sunt deloc roz între ei. Cum se liniştesc puţin apele, cum în schemă apare o nouă femeie care îi face viaţa un calvar brunetei. Ultima pe lista lungă a tenismenului este Denisa Dumitraş, o tânără jurnalistă, care a declarat că nu o leagă de soţul femeii de afaceri decât o strânsă prietenie. 

simeon stalpnicul png
Brigitte a arătat tuturor fotografiile trimise de Denisa lui Ilie NăstaseFoto: arhivă personală

Deşi, bruneta şi-a confruntat nervoasă soţul, aflat recent la resuarant cu presupusa amantă, şi i-a repoşat că a luat o pereche de pantaloni de la magazinul ei pentru noua iubită, Denisa a subliniat că nu a primit vreun cadou de la tenismen. Ca să demonstreze că nu minte, Brigitte a publicat mesajul pe care tânăra i l-a trimis lui Ilie Năstase pe whatapp şi fotografiile în care ea purta chiar acea pereche de jeanşi.

simeon stalpnicul png
Denisa Dumitraş are 24 de aniFoto: arhivă personală

"Oare al cui e fundul? Blugii sunt de la mine. Cum or fi ajuns la ea? Al cui e numarul? De ce i-a dat mesaj cu ei lui Ilie?", sunt întrebările care însoţesc fotografiile ce o incriminează pe tânără.

simeon stalpnicul png
Brigitte i-a reproşat lui Ilie că a luat o pereche de pantaloni de la ea din magazin pentru amantăFoto: arhivă personală

După scandalul în care a fost implicată, Denisa Dumitraş şi-a pierdut locul de muncă de la Kanal d. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
parc fotovoltaic
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg