Cum a eclipsat-o Luis Lazarus pe iubita lui sexy

simeon stalpnicul png
Luis Lazarius şi Andreea formează un cuplu de şapte anifoto: arhiva personală

Luis Lazarus a reuşit imposibilul la ziua lui! Omul de televiziune i-a luat faţa iubitei sale sexy, Andreea, care deşi a purtat o rochie cu vedere la decolteul generos, nu a strălucit, la propriu, la fel de mult ca sărbătoritul. "Justiţiarul" a fost îmbrăcat din cap până în picioare în auriu, de parcă cineva i-a tunat o adevărată armură preţioasă.

Luiz Lazarus a dat chef mare la împlinirea a 50 de ani şi şi-a chemat prietenii la un centru de evenimente din Crângaşi. Omul de televiziune nu avea cum să treacă neobservat cu ţinuta pe care a îmbrăcat-o reuşind pentru prima dată în şapte ani de când se iubeşte cu Andreea să o eclipseze total. Justiţiarul a ales pantaloni şi sacou într-o nuanţă de auriu şi a purtat pantofi la fel de strălucitori. Iubita lui sexy a îmbrăcat şi ea o rochie transperanetă din dantelă neagră, cu broderie aurie ca să se asorteze cu vedeta tv.

simeon stalpnicul png
Lazarus şi Andreea, alături de Florin Grigore, un cunoscut solist de muzică populară foto: arhiva personală

Deşi a avut un decolteu ameţitor, iar prin rochie i s-a ghicit picioarele lungi, Andreea nu a atras atât de mult atenţia asupra ei ca omul de televiziune pe care se pare că l-au îmbrăcat nişte designeri americani pentru această ocazie specială.

Atmosfera la petrecerea lui Luis Lazarus a fost întreţinută de Keo şi Misty, Cezar Ouatu şi interpretul de muzică populară Florin Grigore, care au ridicat invitaţii de la mese.   

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg