Cum a făcut Marcel Pavel averea pentru care îl caută Fiscul


    Marcel Pavel spune că a muncit mult şi cinstit pentru a asigura un trai decent familiei saleFoto: Click!
Marcel Pavel spune că a muncit mult şi cinstit pentru a asigura un trai decent familiei saleFoto: Click!

Mai mulţi artişti de top de la noi au intrat în atenţia Fiscului, care le verifică averile. Aşa i-a venit rândul şi lui Marcel Pavel, dar artistul spune că nu ştie nimic despre acest lucru şi susţine că nu are nici avion la scară şi nici milioane de euro în cont.

În timp ce averea lui Marcel Pavel (55 de ani) este în atenţia inspectorilor ANAF, artistul susţine că nu are informaţii despre acest lucru. Însă el a vorbit deschis despre acest subiect, în exclusivitate pentru Click!

“Nu am nimic de ascuns. Nu am primit nici o sesizare în acest sens. ANAF este un organ de stat, care trebuie să-şi facă datoria. Din păcate sau din nefericire, deţin doar o casă din 2001, 4 hectare de teren agricol şi două maşini achiziţionate acum 10 ani. Una dintre ele este cumpărată la mâna a doua, iar cealaltă, tot de 10 ani este înregistrată pe firmă şi achiziţionată în leasing, achitată pe parcursul a 5 ani; are bancheta din spate roasă de vreme. Nu-mi permit să schimb maşina, dar măcar bancheta… Casa e cumpărată cu ajutorul socrilor. Am vândut şi un apartament şi aşa am avut pentru casă”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Interpretul mai spune că dacă s-ar fi născut în altă ţară, ar fi avut avion la scară. ”Cea mai mare avere sunt familia şi copiii mei! Nu am Rolls-Royce, nici avion şi nici milioane de euro în cont, cu toate că un artist de talia mea, dacă ar fi fost într-o altă ţară civilizată, la munca pe care am depus-o de-a lungul anilor şi, de ce nu, la valoarea pe care o am ca artist, ar fi trebuit să am avion la scară!”, completează artistul.


    Foto: Roberto Sălceanu
Foto: Roberto Sălceanu
serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg