Cum a fentat Cătălin Botezatu timp de 20 de ani o datorie la bancă. Designerul merge relaxat în vacanţe exotice, deşi executorii bat la uşă

Recent, Bote a avut la Kanal D emisiunea Supermodels
Recent, Bote a avut la Kanal D emisiunea Supermodels

Lichidatorii Bankcoop nu se lasă. Vor să-l facă pe Cătălin Botezatu să-şi achite datoria de aproape 500.000 de dolari şi au obţinut o nouă aprobare de la judecători pentru a-i pune poprire pe conturi. Asta în timp ce designerul nu are nici cea mai mică grijă şi se relaxează în vacanţe de lux, pentru că nu are nici un leu şi nici o proprietate pe numele său.

A înotat printre rechini şi delfini sălbatici şi s-a bronzat pe cea mai frumoasă plajă din Orientul Mijlociu, într-o vacanţă de vis în Dubai şi Oman, însă e sărac, în continuare. Lichidatorii Bankcoop nu au reuşit nici acum să-şi recupereze datoria uriaşă pe care designerul o are de mai mulţi ani, deşi au obţinut executare după executare. Recent, Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au aprobat inclusiv poprirea pe conturile lui Cătălin Botezatu. ”Este un proces de peste 20 de ani, m-am săturat să mai vorbesc despre el. Este un conflict vechi şi, evident, nu are cum să se stingă vreodată. Dar nu am proprietăţi, n-am nimic pe numele meu, de unde să dau datoria de 500.000 de dolari!? Mă vor urmări probabil până pun mâinile pe piept. Am avut o poprire pe venituri acum câţiva ani, când lucram la Antena 1, de vreo 800 de lei lunar”, a declarat, ieri, pentru Click! designerul Cătălin Botezatu. În urmă cu mai mulţi ani, creatorul de modă a luat un credit de 300.000 de dolari de la Bankcoop, numai că, în anul 2000, respectiva bancă a intrat în faliment, iar Cătălin ar fi „uitat” complet  de datorie.

A făcut furori la ”Burlacul”, la Antena 1
A făcut furori la ”Burlacul”, la Antena 1

Aşa că la această sumă neachitată s-au adăugat şi penalităţi, iar Botezatu s-a trezit că are de înapoiat 500.000 de dolari. Executorii au început încă de acum câţiva ani ”vânătoarea” în toată ţara după proprietăţi, maşini şi conturi pe numele lui Botezatu, însă în zadar. Chiar dacă este văzut la volanul unor maşini luxoase, locuieşte într-o zonă rezidenţială şi are contracte de imagine de zeci de mii de euro, Cătălin Botezatu nu deţine, oficial, nimic.  Aşa că nici nu poate fi executat silit. Surse din mediul bancar ne-au explicat că o astfel de situaţie este greu de descâlcit. ”Dacă o persoană nu are nici un contract sau cont pe numele lui, lichidatorii nu au ce lua. În schimb, în momentul în care va primi orice sumă de bani pe numele lui, automat aceasta va merge în contul datoriei. Mai există şi varianta să se facă cercetări mai amănunţite, eventual pe acuzaţia de spălare de bani, dacă o persoană n-are oficial nici un venit, dar duce o viaţă de lux”, ne-au precizat sursele citate.

A luat în 5 ani peste 300.000 de euro de la tv


    A făcut furori la ”Burlacul”, la Antena 1
A făcut furori la ”Burlacul”, la Antena 1

Cătălin este un bărbat șarmant, isteț, cu vorba la el, astfel televiziunile de top se înghesuie să-i ofere contracte. În ultimii cinci ani, Bote a devenit un răsfățat al concursurilor televizate, fiind prezent pe scena competiției ”Dansez pentru tine” (PRO TV), unde a primit în jur de 80.000 de euro, la ”Burlacul” (Antena 1) ar mai fi încasat 50.000 de euro, iar la ”Serviți, vă rog” (Pro TV) a fost recompensat cu 3.000 de euro. Designerul și-a rotunjit serios veniturile cu alte 200.000 de euro în calitate de gazdă a emisiunilor ”Next Top Models” (Antena 1) și ”Supermodels” (Kanal D). Iar din prezentările de modă cu colecțiile sale de rochii de seară câștigă pe puțin 5.000 de euro, în numai o oră. 

Stă cu burta la soare în vacanţe exotice de lux

Cătălin muncește pe rupte, ba chiar a suferit și cinci preinfarcturi din cauza stresului, însă în scurtele vacanțe se răsfață ca un boier. Și-a încărcat bateriile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii: Thailanda, Maldive, Cambodgia, Vietnam, iar în urmă cu două săptămâni și-a tras sufletul într-o vacanță de peste 10.000 de euro în Dubai. El susține însă că multe dintre concedii le-a petrecut gratuit, promovând diverse agenții de turism. Iar anul trecut, Cătălin a bifat o vacanță de două săptămâni în America, pe banii Antenei 1, fostul său loc de muncă. 

A făcut pușcărie în Italia și în România

Cătălin Botezatu a fost condamnat în 2000, de instanţele româneşti, la trei ani de închisoare pentru folosirea unor credite luate de la Bancorex şi Bankcoop în interes propriu, pentru bancrută frauduloasă şi complicitate la înşelăciune. Scandalul izbucnise încă din 1996, an în care designerul a fugit din ţară. Tot atunci, el s-a predat poliţiei în Italia şi a fost încarcerat trei luni într-o închisoare de maximă securitate. Apoi, Botezatu a fost expulzat în România, unde a mai fost închis câteva luni. În decembrie 2002, Cătălin Botezatu a fost achitat.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png