Cum a fost dat de gol soţul Claudiei Ghițulescu de amanta tinerică

Ultima actualizare:
Amanta Alexandra  are 20 de ani  și e angajata  lui Marian
Amanta Alexandra are 20 de ani și e angajata lui Marian

Începutul săptâmânii a venit la pachet cu un nou divorţ în showbiz. Interpreta de muzică populară Claudia Ghiţulescu a fost părăsită pentru o puştoaică de 20 de ani. Solista merge mai departe însă şi parcă străluceşte şi mai mult de când este singură. Click! vă spune cum soţul solistei a fost dat de gol în faţa soţiei chiar de amanta tinerică.

Povestea de dragoste dintre Claudia Ghiţulescu (41 de ani) şi Marian (41 de ani) s-a terminat după cinci ani de relaţie şi doi ani şi jumătate de când s-au căsătorit, iar bărbatul i-a jurat iubire eternă. Din păcate pentru solistă, o a treia persoană le-a stricat casa. Amanta tinerică s-a dat repede de gol. „Claudia a aflat totul de la prietenii lor comuni, pentru că Alexandra, pe numele ei, se lăuda la toţi amicii lor comuni cu relaţia pe care o are cu Marian, cu ce urmau să facă sau ce cadouri îi oferea el. Iar Claudia a aflat destul de repede de la aceşti prieteni, chiar dacă la început nu a crezut. Apoi a deschis ochii şi a văzut că Marian şi tinerica Alexandra se aflau mereu în aceleaşi locuri, în acelaşi timp. Şi i s-a părut suspect. Aşa a aflat adevărul şi nu i-a convenit deloc”, ne-a povestit o sursă din preajma solistei.

Deşi o vreme a fost deprimată, mai ales după pierderea unei sarcini de trei luni, Claudia a mers mai departe şi i-a arătat fostului partener ce femeie frumoasă a pierdut. Pentru că este din ce în ce mai sexy şi nu se compară cu amanta pe care o crede doar „o copilă”, aşa cum a declarat la un post de televiziune. 

Claudia și Gabriel  sunt prieteni și pe  scenă, și în culise
Claudia și Gabriel sunt prieteni și pe scenă, și în culise

Amanta Alexandra s-a dat singură de gol

Solista este puternică şi se simte bine în pielea ei. Merge des la mare, la piscină, îi place să iasă cu prietenii şi are mereu o vorbă bună pentru cei apropiaţi. A trecut deja peste această nouă dramă din viaţa ei şi a publicat un mesaj pe reţelele sociale în care scrie că va merge mai departe. „Astăzi nu este doar despre mine, ci şi despre povestea căsătoriei mele care s-a terminat. Sunt multe de spus, dar cu cât spun mai multe, cu atât tristeţea mă cuprinde şi mai tare. Şi de astăzi nu mai vreau să fiu tristă. Merit asta pentru că am fost implicată şi dedicată. Viitorul îmi aparţine atât mie, cât şi lui (Marian – n.r.). Fiecare pe drumul lui, cu alegerile sale. Despre el nu sunt multe de spus, ci doar că a plecat repede şi pe uşa din dos, lăsând în urmă un sentiment amar al relaţiei noastre. Am fost doi oameni care au avut o idee împreună şi am permis, încetul cu încetul, să fie înlocuite cu două idei separate, mai puţin pline de speranţă, mai puţin ambiţioase. Unul dintre noi l-a iubit mai mult pe celălalt, l-a urmărit mai îndeaproape, iar unul dintre noi l-a ascultat, şi celălalt nu. În final, unul dintre noi a ţinut mai mult la ambiţia unei singure idei şi de acolo până la despărţie a fost doar un pas. Păşesc pe drumul meu, pe un nou drum unde speranţa şi viitorul sunt singurele opţiuni viabile. Viaţa este o binecuvântare. Le mulţumesc prietenilor apropiaţi care sunt alături de mine!”, a spus Claudia Ghiţulescu pe conturile de socializare.

Claudia Ghiţulescu îşi petrece timpul liber cu solistul Gabriel Dumitru


    Claudia și Gabriel  sunt prieteni și pe  scenă, și în culise
Claudia și Gabriel sunt prieteni și pe scenă, și în culise

Artista şi-a găsit repede refugiul şi relaxarea printre cumpărături, vizite la esteticieni şi vacanţe alături de prieteni. Claudia Ghiţulescu a fost sprijinită de mulţi oameni după despărţirea de soţ, însă cel mai mult a ajutat-o Gabriel Dumitru (28 de ani), solist de muzică populară şi dance. Claudia şi Gabriel au ieşit de multe ori împreună la spectacole, dar şi la plimbare, în oraş. De asemenea, ei şi alţi prieteni comuni au participat la mai multe evenimente mondene după ce ea a pierdut sarcina. Artista a fost la salină, pentru a se proteja de astm şi a mers la cumpărături. Solista se preocupă mult de sănătate şi a mers la dentist, a făcut diferite tratamente şi masaje pentru a arăta mai bine decât multe dintre colegele ei de breaslă.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer