Cum a fost experiența de la Fermă pentru Geanina Ilieș: «Nu am purtat ranchiună nimănui»

Ultima actualizare:

    Geanina Ilieș a recunoscut că emisiunea Ferma a fost o adevărată provocare pentru eaFoto Facebook
Geanina Ilieș a recunoscut că emisiunea Ferma a fost o adevărată provocare pentru eaFoto Facebook

Geanina Ilieș a explicat cum a fost pentru ea experiența de la Ferma. Ea a fost eliminată de curând, după ce a fost la duel cu Brigitte Năstase, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a fost mai pricepută la probe decât fosta prezentatoare tv.

Genina Ilieș a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a dezvăluit cum s-a simțit în postura de concurentă a emisiunii Ferma, difuzată la ProTv.

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viață. Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații. A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință”, a scris Geanina Ilieș pe Facebook.

Geanina Ilieș a recunoscut că a fost o competiție destul de grea pentru ea, mai ales din cauza probelor fizica la care a fost supusă.

„Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învățat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. ?? Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea #cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig! ? A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete! A fost Ferma. Un nou început! Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine, pentru gândurile voastre cu cele mai sincere și frumoase mesaje! ??”, a scris Geanina Ilieș pe contul său de pe o rețea de socializare. 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net