Cum a fost experiența de la Fermă pentru Geanina Ilieș: «Nu am purtat ranchiună nimănui»


    Geanina Ilieș a recunoscut că emisiunea Ferma a fost o adevărată provocare pentru eaFoto Facebook
Geanina Ilieș a recunoscut că emisiunea Ferma a fost o adevărată provocare pentru eaFoto Facebook

Geanina Ilieș a explicat cum a fost pentru ea experiența de la Ferma. Ea a fost eliminată de curând, după ce a fost la duel cu Brigitte Năstase, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a fost mai pricepută la probe decât fosta prezentatoare tv.

Genina Ilieș a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a dezvăluit cum s-a simțit în postura de concurentă a emisiunii Ferma, difuzată la ProTv.

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viață. Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații. A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință”, a scris Geanina Ilieș pe Facebook.

Geanina Ilieș a recunoscut că a fost o competiție destul de grea pentru ea, mai ales din cauza probelor fizica la care a fost supusă.

„Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învățat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. ?? Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea #cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig! ? A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete! A fost Ferma. Un nou început! Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine, pentru gândurile voastre cu cele mai sincere și frumoase mesaje! ??”, a scris Geanina Ilieș pe contul său de pe o rețea de socializare. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre