Cum a fost Neti Sandu părăsită după 10 ani de relație: «Am făcut cinci ani de terapie»


    Neti Sandu, mărturisiri din viața personală Foto: Arhivă Click
Neti Sandu, mărturisiri din viața personală Foto: Arhivă Click

Neti Sandu ne-a obișnuit cu previziunile sale astrologice, toți împătimiții zodiacului urmărind cu interes tot ce are de zis prezentatoarea de la Pro Tv despre fiecare zodie în parte. Deși știe compatibilitățile dintre zodii și modul în care se vor descurca acestea în dragoste, Neti nu a avut parte de prea mult noroc în viața amoroasă personală.

În cadrul unui interviu acordat celor de la radio Europa FM,  prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv și-a deschis sufletul în fața colegei ei de platou, Andreea Esca, și a dezvăluit câteva detalii legate de relațiile anterioare pe care le-a avut. Expunerea vieții private nu este un lucru pe care Neti îl face foarte des, aceasta fiind o fire discretă. Neti Sandu a vorbit deschis despre o cănicie care a durat doi ani, dar și despre cum a fost părăsită de partnenerul ei după 10 ani de relație.


    Neti Sandu s-a apucat de astrologie din curiozitate, după revoluție Foto: Arhivă Click
Neti Sandu s-a apucat de astrologie din curiozitate, după revoluție Foto: Arhivă Click

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea. (..)

A fost înfiorător de greu, nu greu. Așa a fost începutul la Pro TV. Eu așa i-am spus lui Florin (Călinescu n.r): „Eu sunt atât de dărâmată  că nu știu dacă o să pot să fac față aici”. Exact atunci, cu două săptămâni înainte a plecat după zece ani de relație. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație. (..)

În prima zi, când am avut prima zi de emisie, el a venit și și-a luat toate lucrurile din casă. Și eu când am ajuns de la emisiune și am văzut casa devastată, deci pur și simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa.. El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine și nici să îmi spui.. A plecat fără să avem vreo discuție și vii și îți furi lucrurile din casă. (..)

Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste  asta și să mă pot bucura de viață, de fapt asta voiam. Mă secase de toate resursele... dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. În felul ăsta eu îi mulțumesc că a fost în halul în care a fost. Nu pot decât să-i mulțumesc. Pentru că dacă rămânea, el ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a mărturisit Neti Sandu.

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png