Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

image
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou de mânăFoto: Click!

Bianca Drăgușanu s-a prezentat la un eveniment monden cu soțul de mână, în plină tentativă de divorț. De data acesta, cei doi păreau însă de nedespărțit unul la brațul celuilalt. Bodi nu a scăpat-o pe Bianca din ochi, nici măcar când aceasta a urcat pe scenă pentru a prezenta Gala Premiilor Radar de Media 2019.

Deși se tot zvonește că sunt în pragul divorțului, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se prezintă în continuare la evenimente împreună, în rolul de îndrăgostiți și spun chiar că văd venirea noului an tot împreună. Reporterii Click! i-au surprins pe ambii la un eveniment monden, la Gala Premiilor Radar de Media 2019, unde au făcut câteva dezvăluiri explozive și au vorbit și despre viitorul lor împreună.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se afișează din nou împreună 

Și ne gândim deja ce se întreabă toată lumea: „și divorțul?!”. Bianca și Alex sunt extrem de evazivi când vine vorba de această întrebare, alegând să explice că ei se consideră, momentan, ca fiind un cuplu perfect. 

image
Foto: Click!

Fosta moderatoare TV a fost cea care a prezentat evenimentul monden anterior menționat și putem spune că singurul moment în care partenerul ei a „scăpat-o” din mână a fost acela când vedeta a urcat pe scenă. În rest, cei doi par mai fericiți ca niciodată sau cel puțin așa se vede din exterior. 

Și ar fi păcat să nu rămână împreună, având în vedere că Alex Bodi a făcut sacrificii în trecut pentru a reuși să obțină atât inima, cât și mâna Biancăi. Partenerul blondinei a dezvăluit că el era căsătorit atunci când s-a îndrăgostit de Bianca și a renunțat la relația lui de atunci pentru un viitor cu aceasta. 

Întrebat care este motivul pentru care este mereu în preajma ei, părând extrem de îndrăgostit de aceasta, Alex Bodi a răspuns simplu: „Esența ei.. Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău”. 

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. 

image
Alex Bodi nu a scăpat-o pe Bianca din ochi

Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a completat și Bianca, făcând în același timp și o dezvăluire de proporții. 

Întrebați de divorț, cei doi au preferat să se axeze pe lucrurile pozitive ale momentului și să explice că văd, totuși, viitorul împreună.

image
Foto: Click!

„Fiecare om are un suflet pereche. Eu sper ca el să fie acela”, a spus Bianca Drăgușanu. În ceea ce privește dorințele de la noul an care vine, prezentatoarea TV a dezvăluit că știe exact ce își dorește: „Eu îmi doresc o casă, o familie și sărbători așa cum nu le-am avut niciodată”. Alex Bodi a fost mai secretos și i-a șoptit reporterului nostru la ureche doleanțele sale. Bianca a mai dezvăluit însă ceva fără să-și dea seama, spunând rapid: „Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?”, semn că în relația celor doi au apărut deja și discuțiile cu privire la moștenitori! 

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg