Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua sa de naștere. Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au apus vremurile de glorie pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar de la Izvorani a împlinit ieri 67 de ani, iar prietenii de suflet, pe care îi are în prezent, au ales să îl scoată în oraș, la un restaurant de lux din Otopeni, să îl sărbătorească. Printre invitați s-a numărat și Ion Cassian, patronul azilului de bătrâni din Ghermănești, unde acum locuiește Iri, dar și Serghei Mizil, care a întreținut atmosfera celor prezenți la masă cu glumele sale.

„De ziua mea de naștere am fost la un local frumos cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important că ne-am simțit cu toții bine. Serghei Mizil a făcut o atmosferă super cu glumele lui, am râs cu toții la masă. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă”, a spus Irinel Columbeanu, pentru Click!

Pace cu fosta soție

Se pare că Irinel Columbeanu și Monica Gabor, femeia cu care fostul milionar a fost căsătorit timp de cinci ani și de care a divorțat cu scandal în 2011, din cauza custodiei fiicei lor, Irina a ales să facă pace cu bărbatul cu care s-a războit ani de zile...în momentele grele ale acestuia atât din punct de vedere financiar cât și medical:

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”.

Click! spune

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au întâlnit în anul 2005, iar afaceristul caracterizează începutul relației ca dragoste la „prima vedere și jumătate”. În același an și-au oficializat relația și au fost împreună vreme de 5 ani, timp în care au devenit părinții Irinei. În urmă cu 12 ani s-au despărțit, iar ea s-a mutat în SUA, unde trăiește o poveste de iubire cu un afacerist cunoscut peste ocean, cunoscut drept Mr. Pink.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net