Cum a pozat Anca Țurcașiu în cinstea celor 50 de ani. Sexy, pe plajă, cu un corp de invidiat

image
Anca Țurcașiu, la 50 de ani

Anca Țurcașiu a decis să celebreze vârsta de 50 de ani cum nu se poate mai bine, prin intermdiul unui „pictorial” în care apare, culmea, astfel încât nimeni nu i-ar ghici vârsta reală.

A schimbat prefixul în data de 8 mai și se pare că vedeta și-a propus ca și la trecerea acestui „prag” să rămână la fel de pozitivă și de ce nu și sexy, ca și până acum.

Anca Țurcașiu, neschimbată la 50 de ani

Aceasta a pozat pe plajă, într-o rochie albă care i-a pus silueta în evidență, iar admiratorii cântăreței s-au întrebat „unde sunt cei 50 de ani?!”

„Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montăm pe plajă. Trei săptămâni. Că să ne trezim cu marea în nări. Că să ne putem bucura de ea cât mai mult.

Când am împlinit 40 de ani, am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara această. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul... urmează cât de curând!”, a scris Anca Țurcașiu în mediul online.

image
Anca Țurcașiu, la 50 de aniFoto: Instagram

Întrebată recent, într-un interviu oferit pentru Click!, care este secretul din spatele „elixirului tinereții” pe care pare că l-a găsit, Anca a oferit un răspuns modest. 

„Nu am nici un secret, este o întrebare care mi se pune frecvent de foarte mulți ani. Am spus de fiecare dată că probabil, gena e de vină. Mama mea a fost o femeie foarte frumoasă și cred că asta este.

Poate că alimentația, poate că și sportul. Mă lupt de-o viață cu kilogramele în plus, dar lupta este asiduă și din ce în ce, odată cu trecerea anilor, realizez că trebuie să mănânc mai puțin și să fac mai mult sport. Balanța cam așa se înclină ca să pot să îmi păstrez aceeași greutate”, ne-a spus aceasta. 

Aici puteți vedea imaginile realizate cu 10 ani în urmă de Anca Țurcașiu cu ajutorul unui fotograf profesionist, cu ocazia împlinirii a 40 de primăveri.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu