Cum a reacționat fiica Andreei Marin, când a aflat că părinții săi divorțează. Violeta i-a adresat o întrebare sensibilă

image
Andreea Marin și fiica ei, Violetafoto: arhivă personală

Andreea Marin (46 de ani) a făcut, în premieră, dezvăluiri din culisele divorțului de fostul ei soț, Ștefan Bănică. ”Zâna” a povestit ce reacție plină de maturitate a avut fiica ei, Violeta, atunci când a aflat că părinții ei nu vor mai fi împreună. Violeta i-a adresat o întrebare care a lăsat-o fără cuvinte!

Andreea Marin și Stefan Bănică au format, timp de șapte ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Divorțul lor, anunțat în 2013, a șocat pe toată lumea. Andreea însă s-a temut cel mai tare de reacția fiicei sale, Violeta, care, la momentul separării părinților ei, avea doar cinci ani. Spre surpriza părinților ei, Violeta a tratat situația cu o maturitate ieșită din comun pentru vârsta ei.

image
Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți 7 ani

“Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a dezvăluit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV, citate de Spynews.ro.

"Mami, va fi un șir de bărbați la ușa ta"

Violeta nu doar că a înțeles divorțul părinților ei, dar și-a susținut apoi mama din toate punctele de vedere, sugerându-i, la un moment dat, că poate să-și găsească un alt bărbat. “Mi-a spus «Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!». Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! «Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!». Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: «Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!». Moment la care ea mi-a răspuns… «Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!». Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a adăugat Andreea Marin.Prezentatoarea tv trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi locuiesc împreună în casa vedetei, alături de fiica Andreei, Violeta ( 13 ani).

Citește și:

Andreea Marin, dezvăluiri-bombă despre cei 3 soți: «Căsnicia cu Tuncay, o mare greșeală». Ce spune despre Bănică și despre primul soț

Andreea Marin a dat-o de gol pe Violeta. Ce pune la cale cu tatăl ei, Ștefan Bănică. "Sper să nu mă certe că am spus asta"

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Kirilo Budanov FOTO EPA EFE jpg
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg