Cum a reacționat fiul cel mare al Adelei Popescu când și-a cunoscut frățiorul nou născut

image
Cum se înțelege fiul cel mare al Adelei Popescu cu frățiorul luiFoto Instagram

Adela Popescu a povestit cum a reacționat fiul ei cel mare, Alex, când prezentatoarea tv a ajuns acasă cu frățiorul lui nou născut. Adela Popescu a publicat un articol pe blogul personal în speranța ca materialul redactat să poată inspira și alte mămici care se confruntă cu probleme asemănătoare.

Adela Popescu a explicat că Alex nu a primit cu multă bucurie venirea în familie a fratelui său nou născut. Fiul cel mare al Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a fost foarte gelos când și-a întâlnit fratele mai mic.

''A doua zi când nu a mai vrut să plece la grădiniță și a treia zi, când după o vizită la mamaie, a spus că dorește să doarmă acolo. Lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Știu că m-a sunat Radu să îmi spună că nu e chip să plece cu el și să îl sfătuiesc ce ar trebui să facă. Eram cu asta mic în brațe și m-a bușit plânsul. #hormonii. Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom știi cum să îl ajutăm să depășească cu bine perioada asta dificilă. Continuam să avem mare grijă în a-i da toată atenția lui Alexandru și slavă Domnului că acum putem. Cel mic mănâncă și doarme, astfel încât Alexandru uneori și uită că e în casă'', a scris Adela Popescu pe blog.

Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea tv a intrat în direct în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" și a declarat că nașterea a decurs bine și că atât ea, cât și bebeluțul se simt foarte bine.

„S-a născut ieri dimineață la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumușel ca tatăl. Am mai primit și câteva remarci, cum că ar semăna și cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaștri. I-a adus și frățiorul o jucărie. A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frățior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate”, a declarat ea pentru ProTv.

Micuțul a avut la naștere greutatea de 3.420 kilograme și lungimea de 51 centimetri.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
ruxi si cristi mitrea jpg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
florin piersic actor roman jpg
Hadis Najafi Foto Profimedia
Accident FOTO ISU Arad jpeg
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png