Cum a reacționat fosta soție Maria Constantin când a aflat că Marcel Toader a murit

Ultima actualizare:

    Maria Constantin și Marcel Toader s-au căsătorit în toamna lui 2015foto: Arhiva Personală
Maria Constantin și Marcel Toader s-au căsătorit în toamna lui 2015foto: Arhiva Personală

Vestea că Marcel Toader s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Însă cu siguranță una dintre persoanele care l-a cunoscut cel mai bine și care resimte pierderea lui este fosta sa soție, Maria Constantin, care a reacționat imediat veștii că bărbatul care i-a fost soț timp de trei ani s-a stins din viață.

Marcel Todear s-a făcut remarcat de-a lungul vieții pentru realizările sale sportive, dar a fost în centrul atenției presei din cauza vieții excentrice pe care o trăia. 

Maria Constantin a reacționat la aflarea veștii că fostul soț a decedat subit, în urma unui infarct. Ea se află în stare de șoc de când a aflat că Marcel Toader a murit. „Sunt înmărmurită de durere“, au fost vorbele Mariei Constantin pentru Huff.ro.

Marcel Toader a murit în urma unui infarct

Afaceristul Marcel Toader s-a stins din viață la 56 de ani, în urma unui infarct, sâmbătă, 3 august. În momentul tragediei, acesta se afla la avocatul său, la Periș, Ilfov. Marcel Toader a fost resuscitat timp de 45 de minute, dar medicii l-au declarat decedat, acesta nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

Apropiații lui Marcel Toader sunt șocați de moartea acestuia

Prietenii fostului om de afaceri sunt încă în stare de șoc. La aflarea veștii, inițial aceștia au crezut că este vorba de o glumă. „Dumnezeu să te ierte, Marcel Toader! Dincolo de viața lui personală controversată, l-am avut invitat în multe emisiuni și era un om extrem de isteț și jovial! Odihnește-te în pace Marcel Toader!”, a scris Maria Simion, fostă prezentatoare TV.

„Sunt șocat! Nu pot să cred! Doamne! Bunul meu prieten Marcel a plecat… Dumnezeu să îl ierte! Trăiți viața la maxim, trăiți-o frumos și cu demnitate, uneori e atât de scurtă...”, a fost mesajul lui Sorin Mărcuș.

„Marcele, sper să fie o glumă proastă. La șpriț, așa... Să fi râs de noi toți… Tu nu ai cum să mori. Nu acum, pricepi?! Vreau să cred că nu e nimic adevărat și că ți-ai pus cel mai bun prieten să râdă de mine la telefon”, a scris și Mara Bănică în mediul online.

„Eu am sunat pe numărul lui și mi-a răspuns un prieten... A făcut infarct în curte și a murit. Eu am pierdut un prieten foarte bun”, a mai mărturisit Mara Bănică, cu ochii în lacrimi, potrivit Spynews.

Citește și:

Exclusiv! Aici a murit Marcel Toader. Surse spun că ar fi făcut infarct în piscină

Marcel Toader a murit certat cu toate cele 6 femei pe care le-a iubit. Uite câte probleme a avut cu nevestele!

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net