Cum a reacționat Lili Sandu când a văzut cum a fost criticată de colegii de la Exatlon

Ultima actualizare:

    Lili Sandu a răbufnit când a aflat bârfele colegilor cu privire la ea
Lili Sandu a răbufnit când a aflat bârfele colegilor cu privire la ea

Lili Sandu a fost eliminată de la Exatlon, însă în urma ei au rămas multe întrebări fără răspuns. Odată ieșită din competiție, Lili Sandu a putut să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat între ea și colegii de echipă. Astfel că, vedeta și-a spus părerea cu privire la reacțiile și vorbele membrilor echipei Faimoșilor.

Lili Sandu s-a simțit criticată și bârfită de ei și nu consideră că trebuia să primească un astfel de tratament din partea lor. "Cred că trebuie să existe caracter și calitate umană. M-a durut! Am fost dezamagită de Cristina, că a avut dorința de a avea această discuție. Eu nu aș fi vrut să vorbesc așa răutăcios după ce colega mea ar fi fost eliminată. Le-am considerat prietenele mele. M-a durut să văd că totul a fost o mască. Au plâns când am fost eliminată", a spus Lili Sandu în cadrul emisiunii Fan Area.

Lili Sandu a comentat dur vorbele colegilor și a declarat fatpul că nu i s-a părut normal că au considerat-o veriga cea slabă. "Am fost singura care a declarat că sunt veriga slaba. Competiția asta a fost mai mult decât mă așteptam. Preferam să îmi spună în față. A fost un comentariu răutăcios și mincinos, cei de la producție știu că nu mă plângeam în fața lor. Nu mă plângeam în fața lor niciodată! Eu nu îmi dădusem seama niciodată că fusesem marginalizată, dar la televizor s-a văzut asta!", a mai declarat Lili Sandu la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu