Cum a reacționat soția lui Răzvan Fodor când a bănuit că este înșelată

Ultima actualizare:

    Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în septembrie 2010foto: arhiva personală
Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în septembrie 2010foto: arhiva personală

Răzvan și Irina Fodor formează, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi fac echipă bună și, în atâția ani de relație, nu și-au dat motive de gelozie. Poate cu o singură excepție, despre care Irina vorbește cu mult umor.

Irina (28 de ani) și Răzvan Fodor (42 de ani)au fost invitații lui Bogdan Nicolai la emisiunea online ”Love is Fun”, de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine. Veseli și deschiși, cei doi au vorbit fără rețineri despre momentele mai delicate ale relației lor.

Răzvan și Irina s-au căsătorit în 2010, după trei ani de relație. Un an mai târziu, au devenit părinții unei fetițe care acum este deja la școală. Lucrurile au decurs în viața lor așa cum și-au dorit, primele întâlniri, vacanța exotică de testare a limitelor în primele luni, nunta, sarcina, mutarea de la bloc la casă și, acum, gândurile de mărire a familiei.

Și totuși, a fost un moment în care trăinicia relației a fost pusă serios la încercare de bănuielile Irinei că este înșelată. Reporter la emisiunea ”La Măruță”, Irina și-a amintit cu mult umor de acest episod.

”Se duce Fodor al meu la «Serviți, vărog» și mă sună doar așa, câte 30 de secunde. Că nu pot, Țuca, că ne aleargă nebunul ăsta, că ne pune să muncim, ne trezește de la 5 dimineața. Mi-am zis, băi, dă-o-ncolo, cât de rău să fie și nea Marin ăsta. Și se întoarce Fodor, ne vin niște prieteni în vizită. Pe vremea aceea el avea smartphone, eu nu. Cum ei s-au mai întins la un șpriț în bucătărie, eu m-am retras în dormitor, să joc un joc pe telefon, până adorm. Dar tot n-avem liniște, așa că am închis jocul și am deschis internetul. Și mi se deschide profilul unei tipe de 24 de ani, dansatoare într-un club din Constanța. Băi, nu mi-a făcut asta, nenorocitul. Și am căutat, era o listă întreagă de dame de companie, vai, asta a făcut el trei zile”, a povestit Irina.

Explicația a venit însă a doua zi, după o scenă cu lacrimi în mașină. ”Măi, tu nu ești sănătoasă la cap? Nea Marin ne-a pus să facem un club, să spălăm vasele, să dăm cu mătura și să găsim o animatoare de 100 de euro, că atât aveam bugetul. L-am sunat pe nea Marin din mașină”, a povestit Răzvan.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net