Cum a sărbătorit Jeremy Ragsdale victoria de la X Factor. Ce a făcut la scurt timp după finală


    Jeremy Ragsdale a câștigat marele premiuFoto: Arhivă personală
Jeremy Ragsdale a câștigat marele premiuFoto: Arhivă personală

Jeremy Ragsdale (35 ani), câștigătorul X Factor 2017, venit în România dintr-o pură întâmplare și din dorința de a învăța limba română pentru că i se părea o "limbă cool", a impresionat jurații și a câștigat nu doar voturile telespectatorilor, ci și aprecierea acestora. Modest, încă șocat de faptul că el a fost cel care a învins, Jeremy a sărbătorit reușita cu cei care l-au susținut, chiar după ce a părăsit platoul emisiunii.

Jeremy Ragsdale a câștigat, deși în etapa în care concurenții se luptau pentru un scaun se temea că nu va primi unul din pricina faptului că nu este român. Se pare, totuși, că americanul i-a cucerit pe telespectatori și că a aruncat o vrajă asupra lor nu doar atunci când a cântat, în audiții, melodia "I put a spell on you", în varianta lui Annie Lennox. Pe tot parcursul competiției, Jeremy a afișat aceeași modestie de care a dat dovadă în preselecții, atunci când a primit laudele membrilor juriului. Cu puțin timp înainte de a intra pe scenă pentru actul final care avea să hotărască cine are cu adevărat factorul x, profesorul de canto, a scris un mesaj pe pagina sa personală de Faceook în care i-a mulțumit lui Horia pentru toate sfaturile oferite și, mai ales, pentru prietenia sa.

simeon stalpnicul png

După emisiune, Jeremy s-a îndreptat către un loc drag în care oamenii pasionați de muzică se pot întâlni pentru a cânta cele mai cunoscute melodii. A fost întâmpinat cu aplauze de zeci de oameni, atunci când a pășit, cu timiditate, dar cu un zâmbet larg pe chip, în incinta unui local din Centru Vechi. Le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a cântat melodia cu care a pariticipat la preselecții. Cei prezenți au deschis șampanie în cinstea lui și au ciocnit cu acesta în timp ce el nu își putea reprima starea de șoc. "I love you,guys!", le-a spus, stăpânindu-și cu greu lacrimile. După ce a vorbit cu câțiva dintre cei prezenți, s-a grăbit să plece spre aeroport pentru a ajunge acasă, în Statele Unite ale Americii. Nu va fi plecat pentru mult timp din țara care l-a primit cu brațele deschise, România, căci plănuiește să se întoacă în câteva săptămâni.

Talentul circulă în familia americanului, căci, în urmă cu câteva zile, el a încărcat un videoclip cu nepoata lui, cântând într-un loc public din Statele Unite ale Americii, iar prestația micuței este una cu adevărat impresionantă. 

Câștigătorul X Factor a lansat deja o piesă, în limba engleză, dar nu renunță la dorința de a-și perfecționa cunoștințele de limba română.

Aici puteți vedea cum a fost întâmpinat de prieteni, după sfârșitul emisiunii.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png