Cum a scăpat Mutu de radare, deşi avea aproape 180 km/h

image
Adi MutuFoto: Facebook

Adrian Mutu a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce gonea cu o viteză de aproximativ 170 km/h, la volanul unui Ferrari California T, pe DN1.

Unul dintre fotoreporterii care l-au urmărit pe fotbalist pe drumul până la Ploieşti şi înapoi a pvoestit la emisiunea Click! de la Prima TV cum a decurs totul. El a recunoscut că s-au ţinut cu greu după Mutu şi că dacă nu se oprea la trecerile de pietoni, nu l-ar fi prins din urmă. Au reuşit să evite radarele, pentru că încetineau pe lângă ele, însă Mutu nu a făcut asta.

"Cu greu, ne-am chinuit, dar ne-am ţinut. Noi am scăpat, în dreptul radarelor fixe, încetineam. Mutu nu. A mai oprit la trecerile de pietoni, am avut timp să îl recuperăm. La ce maşină are, frânele sunt destul de bune. E o viteză periculoasă, noi am avut temeri. Colegul se ţinea de o uşă. Nu am ajuns în dreptul lui. A făcut câteva depăşiri periculoase, nu a călcat banda dublă, doar în Ploieşti, unde a întors. În Bucureşti, mai încet, nu are acelaşi curaj ca în Ploieşti. Nu avem de unde să ştim ce voia exact să facă. Mutu, când era prin sate, o lăsa mai moale, 130, în afară era la 180. Am avut noroc cu o maşină destul noi, dar nu are atât de mulţi cai, noi a trebuit să alimentăm în oraş când am ajuns", a dezvăluit fotoreporterul Click!.

simeon stalpnicul png
Fotoreporterul şi colegul său s-au temut pentru viaţa lor

Mutu e cunoscut pentru faptul că merge cu viteză, dar fotograful a povestit că de obicei preferă să stea pe dreapta. În plus, fotbalistul conduce uneori foarte încet, totul depinde de starea lui.

"Depinde de starea lui, au mai fost situaţii când mergea cu 20 la oră sau când nu ne puteam ţine după el. Probabil a fost printre primele dăţi când a condus maşina asta. Lui îi place să stea mai mult în dreapta. Când e să conducă, merge cu o maşină de teren, e mai sigură. De altfel, maşina cu care s-a răsturnat era de teren, i-a salvat viaţa, avea multe sisteme de siguranţă", a completat fotograful.

În 2001 s-a răsturnat cu un Jeep

Pe 3 ianuarie 2001, când se întorcea cu Jeep-ul său de la Poiana Braşov, unde petrecuse Revelionul, “Briliantul” s-a răsturnat pe o serpentină şi a fost la un pas de moarte. Din fericire, Mutu şi Alexandra Dinu, soţia lui din acea perioadă, n-au păţit nimic.

Nu a fost singurul incident rutier al fotbalistului. În 2004, după o noapte petrecută într-un club de manele din Drumul Taberei, poliţiștii de la Rutieră l-au somat să oprească, dar jucătorul  pe atunci la Chelsea a refuzat şi a fost urmărit prin Bucureşti ca în filmele cu gangsteri. BMW-ul său X5 a fost prins la Piaţa Victoriei, dar fotbalistul a refuzat să prezinte documentele. Pentru toate acestea a rămas fără permis timp de 90 de zile şi a primit 400 de lei amendă pentru refuzul de a se legitima şi de a opri la semnalele Poliţiei.

bianca dragusanu sofia jpeg
george simion port popular jpg
copii andra catalin maruta1 png
laceanu 1 415551511 jpeg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
aspirină frumusețe pixabay
BeFunky collage (33) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png