Cum a slăbit Cabral? "Ajunsesem la 133 de kile"

simeon stalpnicul png
Cabral a fost invitat special la Mastercheffoto: arhiva personală

Prezentatorul tv a povestit pe blogul personal experiența lui cu stilul de viață nesănătos, din cauza căruia a ajuns să se îngrașe foarte mult.

Deși și-a modificat radical obiceiurile nocive, care i-au afectat serios sănătatea, Cabral este reticent în a da sfaturi pe această temă. Pe vremea când mânca foarte mult și gras, când fuma, când nu făcea nici un fel de mișcare fizică, nici el nu voia să audă prelegeri despre felul în care ar trebui să trăiască mai sănătos.

"Dacă îmi spuneai de sală, de tăiat mese, de ieșit la alergare… deveneai brusc dușmanul meu! Și chiar dacă știam încă de atunci ca peste 10.000 de români mor anual de cancer pulmonar… aș fi mers la sală, aș fi tăiat din ceafa de porc și n-aș mai fi fumat? Ei, aș! Așa că acum, când scriu despre viața sănătoasă, vreau să fiu cât se poate de puțin intruziv. Și de corect", a mărturisit el.

La un moment dat, Cabral a conștientizat că drumul pe care se află nu este unul bun. L-au ajutat și cicălelile Andreei, comentariile familiei și mișto-urile prietenilor. Dar decizia finală a venit după o adâncă reflecție.

"Cel mai mult a contat că am vrut eu sa trăiesc. Să trăiesc și să-mi văd copilul mare, poate chiar copiii. Să trăiesc și să mă bucur de ce-mi oferă viata. Să trăiesc și să-mi beau berile cu prietenii. […] Cea mai bună variantă rămâne prevenția. Sunt trei lucruri simple de care trebuie să ţinem seama: renunțarea la fumat, o dietă echilibrată și mai mult sport", a mai spus el.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg