Cum a slăbit rapid 7 kg vedeta cu cei mai frumoşi sâni din România


    Ela Crăciun are un bust impresionant. Sută la sută natural!
Ela Crăciun are un bust impresionant. Sută la sută natural!

Ela Crăciun și-a remodelat silueta în mod uimitor în ultimele luni. Mândră de noile sale forme, vedeta TV adoptă în ultima vreme un stil vestimentar din ce în ce mai îndrăzneț atât la evenimente, cât și în platoul emisiunii “Numai de bine”, pe care o prezintă în fiecare duminică dimineață la Antena 3. Ela și-a înnoit garderoba cu rochii scurte și decoltate, care îi pun în evidență formele apetisante.

O mare surpriză ne-a oferit, de altfel, la evenimentul “OK! Glam Night”, unde Ela a fost transformată în sosia lui Kim Kardashian, uimind pe toată lumea cu formele ei feminine și cu asemănarea cu celebra starletă, ea câștigând și premiul pentru cea mai reușită asemănare cu o vedetă internațională. Vedeta TV afișează acum o siluetă ca trasă prin inel după ce a reușit să slăbească 7 kilograme. Anul trecut, cunoscuta prezentatoare TV acumulase 10 kilograme din pricina programului stresant al proiectelor sale și a stilului alimentar dezorganizat. Recunoștea atunci că nu reușește să se abțină de la dulciuri și că obișnuia să mănânce prăjituri chiar și seara târziu, obicei ce i-a dăunat siluetei.


    Ela Crăciun (stânga) este sosia lui Kim Kardashian
Ela Crăciun (stânga) este sosia lui Kim Kardashian

Ela a apelat atunci la nutriționist, care i-a trasat un plan alimentar echilibrat însă, chiar și așa, vedeta nu reușea să scape de obsesia pentru dulciuri. A încercat chiar și un anumit tip de hipnoză, ce ar fi trebuit să aibă ca rezultat schimbarea percepției asupra produselor cu zahăr, pentru ca apoi să apeleze la serviciile unui lifecoach (antrenor personal), care a ajutat-o să își reorganizeze prioritățile și să găsească resursele interioare necesare pentru a-și schimba în bine viața.


    Ela este din ce în ce mai sexy în emisiune
Ela este din ce în ce mai sexy în emisiune

Ela a acumulat informațiile de la toți acești specialiști și și-a creat propriul stil de viață. „Am reușit să înțeleg că marile progrese personale apar după ce înveți să te apreciezi, să încetezi să te mai critici și să fii cât mai pozitiv cu putință. Încet-încet am reușit să las în urmă tiparele vechi de gândire care creau tot felul de blocaje și dependențe și să scap de stilul de a mânca pe fond emoțional. Am reușit să elimin aproape complet dulciurile, pâinea și produsele de patiserie, iar, de câteva zile, să practic pilates. Mă bucur enorm că am reușit să trec de la modul în care se derula fiecare zi din viața mea anul trecut la ceea ce trăiesc în prezent. Sunt mai zâmbitoare și mai fericită ca niciodată”, declară Ela Crăciun, care în ultima vreme oscilează între 55 și 57 kg.


    Are curaj să poarte și minijup
Are curaj să poarte și minijup

Noua siluetă a vedetei nu a trecut neobservată de fanii săi, care îi citesc blogul sau îi urmăresc emisiunea “Numai de bine”. Prezentatoarea TV primește zilnic mesaje de admirație, mai multe ca niciodată, publicul feminin întrebând-o ce anume a făcut de a ajuns într-o formă atât de bună.

Ela Crăciun prezintă emisiunea de lifestyle „Numai de bine”, de la Antena 3, deține cel mai citit blog de parenting din România și a fost premiată recent drept „Liderul anului 2017 în Social Media”, ca recunoaștere a proiectelor vedetei din sfera de parenting și a implicării sale în informarea corectă a publicului din România prin intermediul blogului său.

simeon stalpnicul png
FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg