Cum a trăit Adina Postelnicu despărțirea de Glance. Solistul a avut coronavirus și a stat izolat

7 aprilie 2021
article img
Adina și Glance au împreună o fetițăFoto: arhivă personală

Adina de la Heaven a trecut prin momente grele, după ce soțul ei, Glance, a fost infectat cu Covid-19 iar cei doi au trebuit să stea izolați săptămâni în șir. Artista a povestit la Exclusiv VIP clipele grele prin care a trecut și cum a reușit să le depășească.

“Noi, eu și copiii, am scăpat ca prin urechile acului. Glance a luat virusul de la sala de sport, deși i-am spus mereu să stea liniștit și să nu se ducă la sală. În iarna anului trecut am aflat că este pozitiv și am decis să stăm distanțați. La distanță de două străzi. Eu am locuit cu mama și sora mea, Glance singur. Ne vedeam zilnic și îi lăsam la geam medicamente și mâncare. Nu a făcut o formă gravă. Ne-am reunit acum, ne-am mutat în casă nouă. Pot spune că a fost palpitant și chiar că ne-a întărit relația”, i-a marturisit Adina lui Cristi Brancu.

article img
Adina Postelnicu a fost invitata lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIPFoto: Prima Tv

Adina Postelnicu, marcată de pierderea tatălui ei

În lacrimi, solista a povestit în platoul emisiunii Exclusiv VIP despre clipele teribile pe care le-a trăit la moartea tatălui ei. “Mă abțin să plâng pentru că nu i-ar fi plăcut să mă vadă așa. Tatăl meu a plecat în iulie 2018, dar mi-a trimis-o pe fiica mea. L- am visat înainte să aflu că sunt însărcinată. Și mi-a spus: “nu ai și tu grijă de fetița aia, tată?” Câteva zile mai târziu mi-am dat seama că sunt însărcinată și că urma să am o fetiță. Legătură dintre noi a fost foarte strânsă, îl visez foarte des.... Când s-a întâmplat cu tata, eram plecată în Beirut și mi-a părut rău că nu am apucat să îl îmbrățișez. Am plecat în grabă, l-am pupat pe frunte si i-am spus că îl iubesc. Dar nu a fost îmbrățișarea lui cea obișnuită. Nu am avut o ultimă îmbrățișare cu el. Însă mi-a apărut în vis și m-a strâns în brațe așa cum o făcea mereu și m-am liniștit. Pierderea lui înseamnă undor crunt”, i-a spus plângând Adina Postelnicu lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00.

article img
Adina și sora ei, Roxana, și-au pierdut tatăl în 2018Foto: arhivă personală