Cum ar reacționa Adela Popescu dacă ar afla că fiul ei ar avea altă orientare sexuală


    Adela Popescu își va accepta fiul dacă va avea o altă orientare sexuală
Adela Popescu își va accepta fiul dacă va avea o altă orientare sexuală

Adela Popescu a fost întrebată cum ar reacționa dacă fiul ei i-ar spune că este homosexual, iar răspunsul vedetei a fost pe măsură. Această întrebare a venit în ideea în care, în mai putin de o lună se va organiza referendumul pentru schimbarea constituției.

Adela Popescu a explicat faptul că își va accepta fiul indiferent de ce orientare sexuală ar avea, însă înainte de aceasta, ea va vrea să fie sigură că nu va fi doar un act de teribilism din partea lui.

"Uf! (zâmbeşte) Am avut ieri o discuţie cu prietenele mele, cu Dana Rogoz şi cu Alina Chivulescu, şi am vorbit exact pe subiectul acesta. Şi am fost foarte sincere şi ne-am amintit fiecare un moment în care am văzut un cuplu gay. Ne-am amintit momentul zero, cum ar veni, primul. Şi ne-am dat seama cât de mult am trecut de la “Oh, my God, ce-i asta?!” până la “Oh, my God, e alegerea fiecăruia.” Ba mai mult decât atât, astă vara, eram în vacanţă, şi doi bărbaţi erau împreună cu un copilaş pe plajă, şi unul dintre ei era foarte îndemânatic , schimbându-i pampers-u’, având grijă de copil, şi i-am dat aşa un cot lui Radu şi i-am zis “cât de firesc pare totul, uită-te puţin” şi el era “hâm, hâm “, eeeeh, a venit mama între timp, deci mi s-a părut, ăla era cumnatul, ceva (râde in hohote). Dar e clar, cumva mintea noastră a început să accepte nişte lucruri. Nu ştiu dacă-s corecte, nu ştiu dacă sunt în direcţia bună, dar eu personal am prieteni (gay) absolut minunaţi . Acum, nu ştiu dacă să merg mai departe cu opinia", a spus Adela Popescu pentru mediafax.ro.

Întrebată dacă ar deranja-o ca fiul ei să aibă o altă orientare sexuală, ea a răspuns negativ, explicând faptul că are prieteni de acest gen și sunt niște persoane minunate.

"Sigur că da. Mi-am imaginat. Întotdeauna trebuie să raportezi la tine când emiţi judecăţi de valoare. Şi legat de acest subiect m-am gândit la asta. Adică, cum să reacţionez, m-aş asigura că nu este un moment de teribilism, pentru că am întâlnit situaţii şi am vorbit chiar cu doi prieteni de-ai mei care mi-au spus că într-o perioadă de rătăcire , de maximă rătăcire a lor, au întâlnit persoane gay care cumva i-au determinat să aibă comportamente gay şi un om dispus cumva la adrenalină s-ar putea să găsească ceva foarte incitant în asta. Alături de băutură în exces, de droguri poate, şi aş vrea, de exemplu, prietenii mei spuneau că lor le-a fost indusă starea şi că sunt ok cu ea. Eu probabil că discuţia pe care aş avea-o cu copilul meu ar fi dacă este convins că vrea să trăiască într-o lume în care drepturile lor nu sunt încurajate şi dacă cu adevărat simte asta. Daca el mi-ar spune că asta îl face fericit cu adevărat şi că ăsta este el, n-aş avea absolut nicio problemă. Dar cred că din teribilism adolescenţii pot să facă tot felul de lucruri care nu le stau în fire. Şi-apoi ele făcute în mod constant să se transforme în normalitate. Să nu mai ştie nici ei la un moment dat cine sunt. Cred că se întâmplă şi asta", a declarat Adela Popescu.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg