Cum arată actorul Răzvan Oprea din «Atletico Textila» la 10 luni de la implantul de păr

Ultima actualizare:

    Razvan Oprea juca rolul lui Leonard în "Atletico Textila"foto: captură video
Razvan Oprea juca rolul lui Leonard în "Atletico Textila"foto: captură video

La scurt timp după ce a încetat colaborarea cu Pro Tv, Răzvan Oprea şi-a găsit timp pentru el. Actorul a suferit un implant de păr, procedură medicală care are un reyultat spectaculos, actorul fiind extrem de mulţumit de rezultat la 10 luni de la intervenţie.

Răzvan Oprea, actorul care juca rolul fotbalistului Leonard din serialul "Atletico Textila" de la Pro Tv, este complet schimbat.  În luna septembrie a anului trecut vedeta Teatrului Național a apelat la implantul de păr pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE. Rezultatele au fost peste așteptările lui. Chiar Răzvan Oprea a mărturisit că acum arată ca atunci când avea 20 de ani.


    Răyvan Oprea s-a supus implantului toamna trecută Foto: arhivă personală
Răyvan Oprea s-a supus implantului toamna trecută Foto: arhivă personală

“Nu a fost un complex faptul că aveam jumătate de chelie, dar în cariera mea e importantă imaginea. M-am documentat și după discuția cu dr. Panagiotis Vogiatzis m-am programat la intervenție. Sunt foarte încântat de rezultat și toată lumea îmi spune că e o shimbare majoră. Atâta timp cât avem metode să scăpăm de inestetica chelie, e păcat să nu o facem. Intervenția este nedureroasă, a fost realizată prin anestezie locală, iar rezultatele sunt garantate pe viață”, a povestit Răzvan Oprea.

Medicul care i-a redat actorului încrederea în el a povestit ce presupune metoda nouă prin care i-a făcut implantul de păr.  

“În cazul lui Răzvan, linia frontală a fost refăcută prin metoda FUE, folosită în clinica noastră. Foliculii de păr au fost extrași manual, unul câte unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unică folosință. Aceștia au fost apoi implantați în zona cu probleme”, a declarat dr. Panagiotis Vogiatzis.

Odată cu schimbarea de look, actorul Răzvan Oprea a început și promovarea noului său proiect muzical. El cântă în trupa Loka alaturi de fratele său Ștefan.

Anterior acestui proiect, el a jucat rolul fotbalistului Leonard din Atletico textila. Serialul a fost scos din grila Pro Tv de toamna trecută din cauza audienţelor modeste. Atletico Textila a rulat pe Pro TV trei sezoane. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Război Israel Iran FOTO profimedia 0864754148 jpg
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net