Cum arată acum Aura Urziceanu, după ce a fugit din România

Ultima actualizare:

Celebra cântăreață de jazz a plecat din România cu un gust amar, o dezamăgire pe care și-a pronunțat-o în termeni foarte duri printr-o scrisoare deschisă.

Aura Urziceanu a afișat o atitudine de neînțeles pentru unii, în 2014, când a transmis o scrisoare deschisă în care argumenta motivele pentru care a plecat din țară (în 2010) și a renunțat la cetățenia română.

“Păcat că în toți acești mulți, mulți ani petrecuți aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simțământul de român. Mi-ar fi prins atât de bine și m-ar fi scutit de dezamăgirea, ruptul sufletului, nervii și îmbolnăvirea sufletească pe care am suferit-o și cu care am plecat din România. După cinci ani de urâțenii, răutăți și așa cum mi s-au înfățișat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiță de a-i înțelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conștiință, fără suflet, fără educație. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioși, urâți, demenți și de o lașitate josnică! Sunt foarte periculoși, că te aduc în stare să-i vânezi și să-i împuști! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … și sunt plini. Tocmai de aceea renunț la cetățenia română!”, a precizat artista pe blogul personal. 

Artista a plecat în Canada, acolo unde era a doua ei casă, fiind căsătorită cu un renumit toboșar candian. Acesta a murit însă la scurt timp după ce Aura Urziceanu s-a mutat definitiv în Toronto. Nici cu fiul ei nu a avut o legătură foarte apropiată, Elia a plecat în Londra, acolo unde a ajuns un producător de muzică electronică și un cântăreț foarte apreciat. Un jurnalist al publicației The Guardian a spus despre el într-o recenzie că are “vocea de ciocolată”. De asemenea, cronicile Radio BBC i-au fost mai mult decât favorabile. 

Cariera Aurei Urziceanu nu a mai fost prolifică, deși nu duce lipsă de invitații, însă la evenimente mici din Toronto. Cum arată acum Aura Urziceanu? Un clujean a fost la ea în vizită și i-a făcut poză artistei.

simeon stalpnicul png

sursa foto: ziarulfaclia.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net