Cum arată Ana Baniciu brunetă și cu un body mulat pe corp. Mulți nu au recunoscut-o

Ultima actualizare:
Ana Baniciu își arată formele într-un body mulat
Ana Baniciu își arată formele într-un body mulat

Ana Baniciu și-a pus o perucă pe cap, acoperindu-și blondul natural, iar prietenii ei virtuali au întrebat-o cum reușește să fie tot timpul atât de frumoasă. Vedeta care a câștigat primul sezon din Asia Express este numită de toți oamenii „Funduleț” deoarece are forme bine definite.

Fiica lui Mircea Baniciu a devenit foarte cunoscută în ultima perioadă, dat fiind faptul că a câștigat primul sezon din Asia Express alături de prietena ei, Raluka. Cele două au intrat în concurs înlocuindu-le pe surorile Luciu, însă acest lucru nu a fost nciun fel de impediment. Deși au fost de multe ori pe punctul de a părăsi competiția, ele s-au străduit să demonstreze tuturor că merita premiul. 


    Ana Baniciu își arată formele într-un body mulatFoto Instagram
Ana Baniciu își arată formele într-un body mulatFoto Instagram

Ana Baniciu și Raluka au o relație foarte apropiată și au mărturisit că dacă ar fi avut altă orientare sexuală, ele ar forma cuplul perfect. 

“Și eu pe ea. O iubesc tare mult pe ea. Ne-am mai contrazis, dar nu pot să le numesc certuri. Orice neînțelegeri aveam ne disuctam pe loc, ca într-un cuplu”, a declarat Ana Baniciu referitor la fosta colegă de echipă de la Asia Express. Raluka o iubește foarte mult pe Ana și a mărturisit că dacă i-ar fi plăcut femeile, fiica lui Mircea Baniciu ar fi fost iubita perfectă. “Îți dai seama câte am trăit noi împreună, acolo în Asia? Nu avem cum să nu ne iubim. (…) Dacă ar fi să avem acastă orientare Ana ar fi o iubită genială”, a mărturisit Raluka.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net