Cum arată, astăzi, Carmen Rădulescu diva Epocii de Aur

simeon stalpnicul png

Solista Carmen Rădulescu, interpreta hiturilor din vremea comunismului “Hai iubeşte” şi “Fericirea are ochii tăi”, a rămas la fel de fermecătoare ca în tinereţe. Zilele trecute, cântăreaţa a avut mai multe motive de fericire, căci a avut parte de o aniversare şi s-a întâlnit cu o prietenă dragă.

Solista care a lansat mai multe şlagăre de succes în perioada comunismului a avut parte de câteva evenimente importante în weekend-ul trecut. Solista şi-a sărbătorit fiul, care este pilot de avion, şi a scris un mesaj emoţionat pe reţelele de socializare.

simeon stalpnicul png

În plus, solista a avut şi o întâlnire specială cu interpreta Marina Voica. S-a pozat cu colega de breaslă şi a scris în dreptul fotografiilor următorul mesaj: “Un vis împlinit. O zi de sâmbătă plină, minunată de neuitat. Comarnic, Breaza!Vă ador doamnă Marina Voica!”.

simeon stalpnicul png

De remarcat că solista s-a retras pentru o vreme din lumina reflectoarelor, însă a revenit în 1993 cu un nou album. 

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu s-a născut în urmă cu 52 de ani în Oneşti şi a apărut pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară din oraşe precum Oradea, Craiova, Brăila, Suceava, etc. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV "Steaua fără nume". În 1983 obţine Premiul II la secţiunea "Interpretare" a Festivalului de muzică uşoară "Mamaia 1983". Din 1984 începe colaborarea cu compozitorul Şerban Georgescu iar prima lor  colaborare a lor a fost la piesa "Speranţă dă-mi speranţă". În 1988 se căsătoreşte cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea iar pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naştere baiatului ei, Sorin.

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg