Cum arată băieții de la O-Zone la 12 ani de la destrămarea trupei


    O-Zone a fost desemnată cea mai de succes trupă din Europa în anul 2004
O-Zone a fost desemnată cea mai de succes trupă din Europa în anul 2004

Una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 2000, O-Zone, se reunește pentru două concerte speciale, în 9 mai, la Chișinău și București, cu ocazia Zilei Europei.

Trupa înființată în 1999 a dat lovitura cu piesa "Dragostea din tei", care a fost cântată de peste 200 de artiști, în 14 limbi. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș s-au uimplut de bani și de faimă, dar în 2005 au anunțat că se despart. Anul acesta, în februarie, cei trei au vorbit pentru Click! despre cât de dor le este de proiectul lor de suflet, dar și despre faptul că, din cauza orgoliilor mari, o reuniune nu ar fi probabilă. Cu toate acestea, minunea s-a produs și băieții din Republica Moldova urcă pe scenă în București, în 9 mai, în cadrul unui eveniment cu artiști de top, organizat de Primăria Capitalei, cu ocazia Zilei Europei.

Dan Bălan (38 de ani), Radu Sîrbu (38 de ani) şi Arsenie Todiraş (33 de ani) se reunesc după o pauză de 12 ani. Concertul din București poate fi șansa unui nou început, dar cei trei nu știu încă dacă lucrurile vor evolua în această direcție. Pentru cei care nu i-au uitat și îi așteaptă din nou pe scenă, membrii trupei O-Zone au publicat o fotografie pe rețelele sociale, în formula care i-a consacrat, de la repetițiile pe care le fac în aceste zile.


    Băieții de la O-Zone, în 2017Foto: arhivă personală
Băieții de la O-Zone, în 2017Foto: arhivă personală

Dan Bălan a stat o vreme în America, unde a dat lovitura cu alte hit-uri precum ”Chica Bom” şi ”Despre tine cânt”, dar și în ale zone ale lumii.

După desființarea trupei, Arsenie Todiraș (33 de ani) s-a reinventat, sub numele de scenă Arsenium. A colaborat cu artișțti precum Smiley și și-a desfășurat activitatea mai mult la Moscova.

Cât îl privește pe Radu Sîrbu (38 de ani), acesta și-a deschis, în București, împreună cu soția lui, Ana, Casa de producţie Rassada Music, unde compune pentru soliști de calibru. Radu este un tătic exemplar pentru cei trei copii ai săi, Anastasia Dalia (12 ani), David Nicolas (1 an) și Eva Maria Victoria (4 ani).

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău