Cum arăta Carmen Brumă pe vremea când era asistentă tv! N-o să crezi cum se îmbrăca VIDEO

Ultima actualizare:
Adina şi Carmen, pe vrema când erau asistente tv
Adina şi Carmen, pe vrema când erau asistente tv

Cu 14 ani în urmă, Adina Halas şi Carmen Brumă erau primele asistente tv din România. Deşi nu erau la fel de celebre ca acum, cele două dive nu au trecut neobservate.

Vedetele au fost asistente tv într-o emisiune nocturnă de la Antena 1, unde realizator era Mircea Badea, iubitul lui Carmen Brumă.

La mai bine de un deceniu distanţă, Carmen şi Adina au fost invitate în platoul emisiunii ''Teo Show'', unde au vorbit despre cât de mult s-a schimbat viaţa lor de atunci şi despre cum le-a transformat rolul de mamă. Imaginile cu pricina le-au amuzat teribil pe cele două, şi nu s-au putut abţine să nu îşi aducă aminte de acea perioadă.


    Foto: Captură Kanal D
Foto: Captură Kanal D

''Noi râdem şi acum de aceste imagini. Ne ştim de aproape 20 de ani şi a fost un fel de dragoste la prima vedere. Eram nişte copii pe vremea aia. Imaginile sunt de prin 1999 sau 2000. Eram două fete nebun pe care le aruncaseră producătorii în apă fără să le întrebe dacă ştiu să înoate'', au mărturisit cele două, în direct.


    Adina şi Carmen, pe vrema când erau asistente tv Foto: Captură Kanal D
Adina şi Carmen, pe vrema când erau asistente tv Foto: Captură Kanal D

Adina Halas şi Carmen Brumă, mămici de băieţi

Adina Halas (33 de ani) este căsătorită cu Lucian Hugeanu, multiplul campion naţional la ciclism, cu care are un băieţel, pe nume Serghei, în vârstă de 3 anişori.

Carmen Brumă (36 de ani) este iubita lui Mircea Badea, realizator şi prezentator tv, cei doi fiind împreună de peste 13 ani. Anul trecut, în mai, Carmen Brumă a născut o minunăţie de băieţel, pe care l-a botezat Vlad.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net