Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în satul Viscri. ”E foarte mult de lucru la ea”

image
Casa cumpărată de Dana Rogoz în satul Viscri se află într-o stare avansată de degradare

Dana Rogoz (34 de ani) le-a prezentat fanilor casa pe care ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au făcut-o cadou la împlinirea a 8 ani de căsnicie. Este vorba despre o casă săsească din Viscri, satul din județul Brașov făcut celebru de prințul Charles.

Dana Rogoz și-a luat copiii și a plecat într-o scurtă vacanță în afara Bucureștiului, la țară, în satul Viscri. De acum satul, devenit celebru după ce prințul Charles a început să restaureze casele săsești din zonă, va avea o semnificație aparte pentru familia Danei, care a cumpărat o casă aici la împlinirea a 8 ani de căsnicie.

Actrița a făcut publice câteva imagini cu casa, o contrucție cu specific local, într-o stare avansată de degradare, dar pe care Dana vrea s-o consolideze și restaureze.

”Căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat - eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă - să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a scris Dana pe contul personal de Instagram.

image
Dana Rogoz și soțul ei vor să consolideze și să restaureze casa din Viscri

image
Dana Rogoz și soțul ei vor să consolideze și să restaureze casa din Viscrifoto: arhiva proprie/Instagram

Reacțiile fanilor au fost împărțite. Dacă mulți au lăudat-o pentru inițiativa de a restaura o casă veche, au fost și voci care i-au sugerat să dărâme construcția și să ridice una nouă în loc.

”Vai, dar aveți o groază de muncă acolo și investiții, eu aș demola și construi una nouă”, i-a scris un fan Danei pe Instagram. Răspunsul actriței din filmul ”MO” a venit prompt și n-a lăsat loc de interpretări. ”Doamne ferește! Noroc că nu gândesc mulți așa, altfel ar fi dispărut de mult aceste sate.”

Citește și:

Prințul Charles și-a renovat casa-pensiune de la Viscri

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

Casa, cadoul de 8 ani de căsnicie pentru Dana Rogoz și soțul ei

„Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana pe pagina personală de Instagram, în urmă cu o săptămână.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg