Cum arată casa lui Dani Oțil. Cadă rotundă în baie, cinema la subsol și un măslin de 200 de ani în curte

image
Dani Oțil locuiește de peste 10 ani într-o casă cu două etaje din Corbeancafoto: captură YouTube

Dani Oțil (41 de ani) și-a deschis, pentru fani, ușa casei sale din Corbeanca. Este vorba despreo casă pe pământ cu două etaje. Înaltă, nu neapărat cu o suprafață utilă foarte generoasă, dar comodă, în care prezentatorul de la ”Neața” se simte cu adevărat acasă.

În această casă de la Corbeanca, prezentată pentru Lovedeco.ro, Dani locuiește de mai bine de 10 ani, iar acum reorganizează totul pentru primirea celui mai așteptat membru al familiei, fiul său și al Gabrielei Prisăcariu. Subsolul proiectat inițial pentru a cuceri fetele, cu un cinematograf pentru doi, a fost transformat în cameră de gaming, o destinație mai potrivită pentru noul statut, de bărbat însurat, al lui Dani.

image
La subsolul casei, Dani a amenajat inițial un cinematograf pentru doi. Acum, aici este camera de gamingfoto: captură YouTube

Iar singura cameră care a stat goală timp de zece ani se va transforma în camera copilului. Pereții au fost îmbrăcați deja într-un tapet cu motive din savană, iar mămica Gabriela a pregătit pătuțul, masa de înfășat și un fotoliu comod pentru alăptat.

image
Dani și Gabriela au pregătit deja camera copiluluifoto: arhiva personală/Instagram

Dani Oțil spune că este foarte mândru de alegerile în materie de mobilier pe care le-a făcut în urmă cu 10 ani. Piesele nu doar că rezistă foarte bine, dar trezesc în continuare admirația musafirilor mai mult sau mai puțin înstăriți ai cuplului. Este vorba despre o canapea foarte comodă, o masă din lemn masiv, măsuța de cafea montată pe câteva elemente de la o drezină, dar și despre blatul de la bucătărie sau despre rafturile folosite pentru a compartimenta livingul.

image
Livingul casei se prelungește cu o terasă generoasă, cu pergolă din lemnfoto: captură YouTube

Matinalul de la Antena 1 început însă turul casei de afară, de la măslinul bătrân de 200 de ani, adus din Grecia ca dar de nuntă pentru Dani și Gabriela, din partea colegilor de la ”Neața”. De altfel, exteriorul casei lui Dani este la fel de primitor ca interiorul. O terasă cu pergolă din lemn cu acoperiș din pânză, retractabil – o raritate acum zece ani, când a proiectat-o Dani, dar foarte populară acum printre proprietarii de vile – prelungește firesc zona de relaxare din interior.

image
Pentru baia mare, Dani a ales o cadă rotundă, îmbrăcată în piatră și lemnfoto: captură YouTube

Pentru mulți însă, punctul de atracție l-ar putea reprezenta cada rotundă din baia principală. ”Doamna de la care am cumpărat-o mi-a zis s-o iau, că o să încăpem și trei în ea”, spune mucalit Dani. Pe peretele din baie Dani a atârnat o placă foarte dragă lui, handmade, primită de la un prieten din Filipine.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Popescu
Ministrul german al Apărării Lambrecht a vizitat Odesa FOTO Profimedia
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu