Cum arată cel mai nou videoclip al lui Smiley: «Îmi amintește de perioada SIMPLU și de distracțiile de atunci»

Ultima actualizare:

    Smiley a lansat „Nu mai există dup-aia”, al doilea episod din serialul său muzical
Smiley a lansat „Nu mai există dup-aia”, al doilea episod din serialul său muzical

La două săptămâni de la lansarea primului episod aflat încă în trending pe YouTube, Smiley lansează „Nu mai există dup-aia”, al doilea episod din serialul său muzical. „Nu mai exista dup-aia", este a doua piesa extrasă de pe EP-ul "Mai mult de-o viată". Urmează "Purtat de vânt".

Joi, 10 decembrie, la o zi după aniversarea iubitei sale, Gina Pistol, Smiley lansează „Nu mai există dup-aia”, al doilea scurt-metraj din serialul muzical „Mai mult de-o viață”. În serialul muzical, trei prieteni din copilărie, personajele principale ale poveștii în 5 episoade, trăiesc acum gustul iubirii adolescentine care-i poartă intens și dramatic între extaz și agonie.

smiley   nu mai exista dup aia 3 ep  2 jpeg

„O prietenie din copilărie se transformă în iubire, în acea primă iubire perfectă, completă, ce pare veșnică. Doar că ei, prietenii, sunt 3, nu 2”, povestește Smiley intriga episodului nr. 2, care este despre adolescența cu fluturi în stomac și fiori de gelozie. „Nu mai există dup-aia, ce simt acum va rămâne mereu, eu te iubesc și d-aia toată viața mă simt ca-n liceu”, e parte din refrenul piesei, care are și un videoclip cu iz retro și plin de scene inocente. 

„Acest al doilea episod din serial este o piesă de party, care mie îmi amintește de perioada SIMPLU și de distracțiile de atunci, e o piesă de dans pe care m-aș bucura mult să se danseze la petrecerea de Revelion. "«Nu mai există dup-aia» este despre «trăiește clipa», despre moment, despre acum, pentru că asta e adolescența, o perioadă în care nu te gândești decât la momentul prezent”, declară Smiley.

Serialul muzical „Mai mult de-o viață” are 5 episoade

„Nu mai există dup-aia”, a doua dintr-o serie de 5 piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”, este co-producție HaHaHa Production și Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC) și Dorian Micu, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC), Dorian Micu, Florin Boka Lucian Nagy și Roland Kiss și producția realizată de Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss. Serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

Citește și:

VIDEO Smiley lansează piesa «Până când». «Fiecare om are înăuntrul lui o lumină»

VIDEO Smiley a lansat “Locul sfințește omul”, primul din cele cinci episoade ale serialului său muzical

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net