Cum arată Dana Marijuana de când nu mai apare la tv. Nu mai e fată de cartier

Ultima actualizare:

    Marijuana s-a lansat în muzica hip-hop în anul 1994
Marijuana s-a lansat în muzica hip-hop în anul 1994

Pauza de celebritate îi face bine. Asta ne dă de înțeles Dana Marijuana, alias Dana Coteanu (38 de ani), care a decis, de câțiva ani, să se retragă din lumina reflectoarelor pentru un trai mult mai puțin agitat.

S-a lansat în muzica hip-hop în 1994, sub îndrumarea lui Daddy Caddy, de la B.U.G. Mafia, iar în 2000 a făcut ravagii cu hit-ul “Cea mai fidelă fată”. N-a avut o viață ușoară, a recunoscut că a fost consumatoare de droguri, a avut scandaluri cu tataăl ei, dar și cu soțul, de care a divorțat acum doi ani. Își crește singură cele două fiice, pe care le are din două relații diferite, Iris Elena (3 ani) și Alessia (11 ani), și se ocupă în continuare de mica ei afacere cu bijuterii artizanale.


    Așa arată acum Dana Coteanufoto: arhivă personală
Așa arată acum Dana Coteanufoto: arhivă personală

La muzică n-a renunțat, pentru că în 2016 a lansat piesa "Privesc", împreună cu Tonik Obiektiv, Melanie şi Capeliy, însă din lumina reflectoarelor a cam dispărut de ceva vreme. “Atât timp cât nu mai apar pe la televizor, înseamnă că sănătatea mea este mult mai bună”, ne spunea Dana Marijuana, în urmă cu câteva luni. Și iată că a avut dreptate. Din cea mai recentă fotografie de pe Facebook se vede cât de schimbată e solista de hip hop. Dana a ales să își vopsească părul blond, a renunțat la codițe, poartă haine feminine și chiar a slăbit mai bine de 10 kg.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net